«در ششمین سالگرد تقلب در انتخابات ریاست جمهوری، تقلب و جعل اسامی و امضا پای بیانیهای که در رسانههای سپاه و بسیج منتشر شده، بار دیگر زمینه تمسخر دلواپسان از سوی کاربران شبکههای اجتماعی را فراهم کرد.»
سایت «کلمه» وابسته به میرحسین موسوی با انتشار مطلبی تحت عنوان «جعل امضاهای ناشیانه پای بیانیه دلواپسان؛ از میرحسین موسوی و «سید محمود احمدینژاد» تا صدها اسم تکراری» به این موضوع پرداخته و نوشته است:
« صبح امروز متنی با عنوان “گزاره برگ ملی هستهای” در رسانههای وابسته به بسیج و سپاه منتشر شد که ادعا شده بود از سوی “بیش از پنج هزار فعال رسانهای” امضا شده است.
اما با انتشار اسامی این پنج هزار، کاربران تیزبین شبکههای اجتماعی موارد متعددی از جعل و تقلبهای صورت گرفته در این فهرست اسامی را بیرون کشیدند تا مشخص شود که دلواپسان با وجود سازماندهیهای گسترده در نیروی شبه نظامی و بودجه های کلان، حتی برای جمع آوری چند هزار امضا نیز مجبورند به جعل اسامی و تقلب و تکرار متوسل شوند.
این اولین بار نیست که سپاه و بسیج و دستگاه اطلاعاتی و امنیتی به جعل امضا پرداخته و پروژههایشان را به نام این و آن تمام میکنند.
در دیماه ۱۳۹۰ بیانیه «کرکسها متحد میشوند» با سوتیتر «نه، متشکریم - دخالت "بشر دوستانه" نمیخواهیم» در تعدادی از سایتهای «چپ» انتشار یافت.
از آنجایی که در بالای اطلاعیه مزبور آمده بود «بیش از 1500 نفر از دوستداران جنبش فدائی (فدائیان خلق ایران) » آن را امضا کردهاند مورد استقبال تعدادی از رهبران سازمان «اکثریت» از جمله امیر ممبینی و ... قرار گرفت و دست مریزاد به تهیه کنندگان آن گفتند.
پس از انتشار مقالهام تحت عنوان «چه کسانی پشت بیانیهی «کرکسها متحد میشوند» هستند
خوشبختانه لینک مطلب مربوطه در تعدادی از سایتها غیرفعال شد و تعدادی نیز آن را برداشتند و دیگر هیچ کجا سر و کلهی «۱۵۰۰ نفر از دوستداران جنبش فدایی» پیدا نشد و برای همیشه به محاق رفتند. اما گردانندگان نشریه «هفته» از هول حلیم در دیگ رژیم افتادند و مقالهی کوته نظرانهی علی ستاری تحت نام «ایرج مصداقی، قسم حضرت عبّاس و دُم کرکس» را که تیتر آن گویای محتوای آن است انتشار دادند تا به زعم خود در مورد نویسنده که تلاش کرده بود دست پخت اطلاعاتی رژیم را بیاثر کند، عقده گشایی کنند.
اتفاقاً در بیانیه قبلی نیز «دلواپسان فدایی» به مسئله «هستهای» و «دخالت بشردوستانه» پرداخته بودند.
در مقالهی یاد شده به منظور روشنگری در مورد شیوهی کار و جعل امضای دستگاه امنیتی تأکید کرده بودم:
«برای هرکسی که دستی در امور سیاسی داشته باشد واضح است اگر همهی جریانهای فدایی در خارج از کشور را روی هم بگذارید نمیتوانند بیانیهای را به امضای ۱۵۰۰ نفر خواه «دوستدار جنبش فدایی» باشند یا نباشند برسانند آنوقت عدهای در داخل کشور در طرفهالعینی ۱۵۰۰ نفر را تحت عنوان «جنبش فدایی» در دفاع از رژیم به صف میکنند که اکثریت قریب به اتفاقشان را کسی نمیشناسد. چه شبکهی ارتباطی قوی و مستحکم و گوشبزنگی «دوستداران جنبش فدایی» در داخل کشور دارند خدا میداند و احتمالا وزارت فخمیهی اطلاعات!
نکتهی جالب آن که در بیانیهی فوق پس از عبارت «دوستداران جنبش فدایی» در پرانتز آوردهاند منظورشان (فداییان خلق ایران) است که زبانم لال کسی فکر نکند منظور از دوستداران جنبش فدایی «فدائیان اسلام» و یا «فدائیان ولایت» است.
در میان امضاکنندگان بیانیه کمتر نامی به چشم میخورد که آشنا باشد. نگاهی گذرا به اسامیای که در پایین بیانیه آمده است نشان میدهد که اسامی یادشده توسط سیستمی که روی روانشناسی اجتماعی کار کرده تولید شده و برای هدایت فکری و خطی نیروهای چپ به کار گرفته شده است.
در کنار نامهای خانوادگی برخی از فعالان سیاسی در داخل و خارج از کشور و شهدای جنبش فدایی و دیگر جریانهای سیاسی کشور نامهایی گذاشته شده و هویتهای جدیدی خلق شده است. تعدادی از آنها عبارتند از احمدزاده، مفتاحی، سرمدی، چوپانزاده، پویان، سورکی، کلانتری، سلاحی، سپهری، رحیمی عراقی، پاکنژاد، کاخساز، مشیدی، دانشیان، فضیلت کلام، حاجیان سه پله، آل آقا، رحمانینژاد، حاجبی، اشرفزاده، پنجهشاهی، پرتوی، کامیابی، عطایی، ابریشمچی، عسگری زاده، صارمی، روحانی، محمدیگرگانی، زیدآبادی، نفیسی، ماسالی، گلوی، عیسی بیگلو ، تابان، سطوت، پوینده، فروهر، علامهزاده، براهنی، سیادتی، بیضایی، تشید، امیرشاهی، هزارخانی، تاجمیرریاحی، صدرایی، پورهرمزان، آذرنوش، فرجاد، افراشته، دانشگری، معینی، سامع، بهکیش، مدائن، بازرگانی، برادران، منفردزاده، باقرزاده، گلسرخی، شاهبختی، منصوران، شامبیاتی، سماکار، بطحایی، خوشابی، دهکردی، بنیصدر، گلچوبیان و ... ظاهراً جاعلان دچار اشتباه شده و به جای نام خانوادگی جوان خوشدل که یکی از مجاهدین شهید است، خوشدل جوان را خلق کردهاند. ...
امضا کنندگان از نام «رامین مولایی» که سالها پیش درگذشت و ساسان محمودی که در کشتار ۶۷ اعدام شد نیز نگذشتهاند. و چند نام ارمنی مانند فراز آقایان، واهیک کاوسیان، آررات اسکندریان را نیز برای پر و پیمان کردن اسامی به آنها اضافه کردهاند. همچنین از نام خانوادگی تعدادی از وابستگان رژیم هم استفاده شده است. از نام خانوادگی «مصداقی» و «داعی» هم نگذشتهاند و نام میترا مصداقی پور و غلامحسین داعی نیز در جرگهی امضا کنندگان آمده است. »
همچنین شمه صلواتی را به شعله صلواتی، عباس منصوران را به سهیلا منصوران، شهناز نیکوروان را به شهین نیکوروان و ... تبدیل کردند تا نامبردگان نتوانند امضای بیانیه را تکذیب کنند.
تفاوت این دو بیانیه تنها در این بود که در ارتباط با بیانیه ۱۵۰۰ «دلواپس فدایی» خبری از «کاربران تیزبین شبکههای اجتماعی» به ویژه آنهایی که به نوعی با «فدایی»ها مرتبط هستند نبود و تلاشی برای بیرون کشیدن «موارد متعددی از جعل و تقلبهای صورت گرفته» در فهرست اسامی مورد نظر صورت نگرفت و سازمانهای مدعی «فدایی» هم ترجیح دادند سکوت اختیار کنند و به نوعی در باد «۱۵۰۰ نفر از دوستداران جنبش فدایی» بخوابند. در دومی کاربران اجتماعی در داخل کشور به سرعت دست به کار شدند و پته دستگاه اطلاعاتی و امنیتی را روی آب ریختند. در دومی کسی در دفاع از بیانیه نویسان قلم به دست نشد و تنها به جرح و تعدیل امضاها اقدام کردند اما در اولی بودند کسانی که در دفاع از «چپ» و «فدایی» و قدرت بسیج تودهایاش و در یک کلام اصالت بیانیه و بیانیه نویسان قلم فرسایی کردند.
امیدوارم موضوع اخیر کسانی را که در زمان یاد شده نمیخواستند توطئه را دریابند بیدار کند و فریب نقشههای اطلاعاتی رژیم را که در زرورق «چپ» میپیچد نخورند.
ایرج مصداقی
۲۶ خرداد ۱۳۹۴
Irajmesdaghi@gmail.com
منبع:پژواک ایران