دستور خروج خبرنگاران خارجی از ایران؛ زمینه سازی یک سرکوب و کشتار گسترده؟
حنیف حیدرنژاد
شورای نگهبان رژیم با اشاره خامنه ای اعلام آمادگی کرده که طی هفت تا ده روز به شکایات مربوط به تقلب در انتخابات رسیدگی کند. به نظر میرسد این اقدام تنها برای خرید وقت است تا از یک سو بین تظاهرات و اعتراض مردم فاصله افتاده و آنها کم کم سرد شوند. از سوی دیگر رژیم می تواند در این فاصله نیروهای خود را مجددا سازماندهی و تقویت کرده و تا آنزمان نیز با اخراج خبرنگاران خارجی و قطع کلیه شبکه های ارتباطی، زمینه یک سرکوب گسترده و شدید را فراهم سازد.
سه شنبه شب 26 خرداد علی خامنه ای رهبر جنایتکاران حاکم بر ایران برای اولین بار بعد از تظاهرات چند صد هزار نفری مردم تهران در اعتراض به تقلب در انتخابات نظامش در تلویزیون حاضر شد و بدون هیچ ابهامی روشن ساخت که وی همچنان پشت سر احمدی نژاد ایستاده و در مقابل اعتراض مردم قصد عقب نشینی ندارد. او بار دیگر با تاکید بر رای "24 میلیونی یک طرف" در برابر رای " 14 میلیونی" طرف دیگر و با اشاره ای به احمدی نژاد تحت عنوان " رئیس جمهور منتخب" نشان داد که بر تصمیم خود در حمایت از او راسخ است.
در همین شب تلویزیون رژیم مصاحبه با وزیر اطلاعات را پخش نمود. او نیز به برخورد شدید با معترضین اشاره کرده و بر ادامه دستگیری افرادی که او سازمانده این اعتراضات می خواند تاکید کرد.
در همین حال رسانه های آلمانی خبر دادند که به خبرنگاران خارجی دستور داده شده که خاک ایران را ترک کنند. صفحه اینترنتی روزنامه "دی سایت" گزارش داد که یک تیم خبرنگاران تلویزیون آر آ ای ایتالیا در خیابان مورد تهاجم قرار گرفته، مترجم آنها توسط پلیس مورد ضرب و شتم قرار گرفته و فیلم های ضبط شده آنها نیز مصادره شده است. این گزارش ادامه میدهد که روز یک شنبه گذشته دفتر تلویزیون العربیه تعطیل شده و بر روی برنامه های بی بی سی فارسی نیز پارازیت پخش میشود.
در خبری که شب گذشته ( سه شنبه 26 خرداد) بر روی شبکه اجتماعی "فیس بوک" منتشر شده نیز آمده است که: "به طور ضربتی الان ریخته اند تو نیاوران و فرماینه و دارن ماهواره ها رو جمع می کنند. می خوان کل تهران رو ماهواره هاش رو جمع کنند."
علاوه بر این، رژیم بطور گسترده تلاش کرده است تا با قطع تمام امکانات ارتباطی و اطلاع رسانی نظیر شبکه ارسال پیامک، ایمیل، فیلترینگ سایت های اینترنتی و قطع گاه به گاه شبکه تلفن همراه و ... مانع از آن شود که مردم با یکدیگر در ارتباط بوده و تلاش می کند تا به این ترتیب جلوی ارسال فیلم و تصاویر جنایات های نیروهای سرکوبگرس به جهانیان را بگیرد.
در کنار این تحولات شورای نگهبان رژیم نیز با اشاره خامنه ای اعلام آمادگی کرده که طی هفت تا ده روز به شکایات مربوط به تقلب در انتخابات رسیدگی کند. به نظر میرسد این اقدام تنها برای خرید وقت است تا از یک سو بین تظاهرات و اعتراض مردم فاصله افتاده و آنها کم کم سرد شوند. از سوی دیگر رژیم می تواند در این فاصله نیروهای خود را مجددا سازماندهی و تقویت کرده و تا آنزمان نیز با اخراج خبرنگاران خارجی و قطع کلیه شبکه های ارتباطی، زمینه یک سرکوب گسترده و شدید را فراهم سازد.
سی سال گذشته نشان داده است نمی توان از این رژیم انتظار داشت که به خواست مسالمت آمیز مردم احترام بگذارد. در مقابل ماشین سرکوب رژیم و برای جلوگیری از کشتار و سرکوب و تحقیر بیشتر باید به صورت متشکل و سازماندهی شده عمل کرد و نباید به رژیم فرصت داده تا برای خود وقت خریده و جنبش آزادی خواهی مردم ایران را با حیله و نیرنگ و سرکوب و کشتار به بن بست بکشاند.
حنیف حیدرنژاد
27 خرداد13888
منبع:پژواک ایران