آسیب شناسی و درمان بیماری میهن ما
منوچهر تقوی بیات

(کنگره ی ملی، مجلس مؤسسان، مجلس شورای ملی با رأی آزاد و نظارت شهروندان ایرانی)
آسیب شناسی واژه ای است که در نوشته های سیاسی روزگار ما فراوان دیده می شود. هم میهنان پزشک ما می دانند که بدون آسیب شناسی یعنی شناخت چرایی بیماری نمی توان یک بیمار را درمان کرد.
چرایی پیدا شدن یک بیماری را پزشکان در دانش پزشکی آسیب شناسی می نامند. بیماری نخست به یاخته ها و سپس به بافت ها و اندام های تن آسیب می رساند و در پایان بیمار را می کشد. حکومت اسلامی به بهانه ی دین و به گفته ی خودشان با کمک "امدادهای غیبی"؛ بخوانید بیگانگان، کشور ما را به سوی نابودی و نیستی می برد.
دانش پزشکی چرایی پیدا شدن یک بیماری را از دو سرچشمه می داند:
۱- سرچشمه ی درونی پدیده یا آسیب که از مرده ریگ (ارث) یعنی پدر یا مادر بیمار و یا تن خود بیمار می آید.
۲- سرچشمه ی بیرونی مانند، آلودگی به زهر، آلودگی به یاخته های زیان آور، آسیب سرما، پارگی از زخم شمشیر، شکستگی که از برخورد با چیز سختی پدید می آید.
با پیشرفت و گسترش بیماری، دگرگونی در اندام بیمار پدیدار می شود. با دیدن این دگرگونی ها گاهی هر کس می تواند از دور هم بیماری را در چهره یا اندام بیمار ببیند.
با شناخت درست سرچشمه ی پیدایش چرایی درونی و بیرونی بیشتر بیماری ها، درمان بیماری انجام پذیر و شدنی است. پس از شناخت درست سرچشمه ی بیماری باید اگر دارو یا درمانی می شناسیم با کمک آن بیماری را درمان و یا چاره کنیم. در اینجا سخن از بیماری میهن ما ایران و هم میهنان ایرانی ما است. از نگاه من واپس ماندگی به گونه ای ناتوانی و بیماری است.
از سال ها پیش کشور ما دچار بیماری واپس ماندگی و دیکتاتوری شده است. من می خواهم از هم میهنانی که دوستدار خوشبختی و سعادت ملت ایران هستند و همچنین از هم میهنان پزشک خود درباره ی آسیب شناسی و سرچشمه ی درونی و همچنین بیرونی این بیماری بپرسم. ما به آسیب شناسی و بازشناسی و درمان بیماری واپس ماندگی میهنمان نیاز داریم. من از هم میهنانم خواهش می کنم با خرد و دانش خود، پاسخی درخور و سودمند بیابند و راه چاره را فرا راه هم میهنان تلاش گر و دوستدار رهایی مردمان میهنمان بگذارند.
دوست و هم میهن گرامی، بانو/ آقای ... پاسخ شما به پرسش بالا چیست؟ به این پرسش بیاندیشید و پاسخ آن را به نشانی تارنمای جبهه ملی در ایران بفرستید:
پرسش من از دوست دیرینه و هم میهن گرامی مان آقای دکتر حسین موسویان رئیس شورای رهبری جبهه ملی در ایران و یک یک هم میهنانمان همین است. به باور شما سرچشمه ی درونی و همچنین سرچشمه ی بیرونی بیماری واپس ماندگی میهن ما و درمان آن چیست؟ پرسش من از شما که بیش از شصت سال است در تلاش درمان این بیماری هستید و از همه ی کسانی که مانند شما در آرزوی درمان این بیماری تلاش می کنند، این است که چه درمانی و یا چه پاسخی برای آسیب شناسی و درمان این بیماری می شناسید یا پیشنهاد می کنید؟ شما و بسیاری از هم میهنان آگاه ما که زندگانی و حتا جان خود را در این راه به خطر انداخته اید در این باره چه می اندیشید؟ ما ناچاریم برای زنده ماندن کشورمان و رهایی هم میهنانمان از بلای ستم بیگانگان راهکاری خردمندانه و شدنی بیابیم.
خواهشمندم این پیام را به همه ی هم میهنان مان برسانید تا هرچه زودتر با هم در پی چاره و درمان این بیماری باشیم.
به باور من سرچشمه ی آسیب بیماری کشور ما به ویژه از بیرون کشور و از بیگانگان است که با همراهی و کمک گروهی از گماشتگان خود، شهروندان کشور ما را با کشتار و شکنجه و زندان، از تصمیم گیری درباره ی اداره ی کشورمان باز داشته اند. ما اگر بدآموزی داریم و یا بد رفتار می کنیم، فرآورده و قربانی حکومت استعماری هستیم. دستگاه های آموزشی، رسانه ای، فرهنگی و سرکوب حکومت، مردمان ما را به بیراهه کشانده، گمراه کرده، می ترسانند، گوشه گیر و پژمرده می کنند. در ایران آزادی حزب ها و آزادی هرگونه تلاش سیاسی و اجتماعی برای اداره ی کشور از سوی شهروندان ایرانی ناشدنی است. " نه تنها بال و پر بال نظر بسته است، قفس تنگ است و در بسته است"(م. امید). آخوند های سر سپرده به بیگانگان، کشور ما را به گروگان گرفته اند و در چهل و چهار سال گذشته بهترین فرزندان ایران را به بهانه ی دین و مذهب دروغین خود کشته اند و یا وادار به فرار از ایران کرده اند. تازگی ها محمد رضا عالی پیام نویسنده و طنز پرداز محبوب ایران را هم پس از سال ها مبارزه و زندانی کشیدن و کتک خوردن و شکنجه شدن از ایران فراری داده اند.
چندین سده دروغگویی، دین فروشی، مردم فریبی، شهوت پرستی، میهن فروشی آخوندها به مردمان ما نشان داده است که آخوندها جز به شکم خود و حرص و طمع خود به هیچ چیز در جهان دلبستگی ندارند. آن ها با حکومت ستمگرانه ی چهل و چهار ساله ی خود این صفت های ناپسند را در همه ی عرصه های اخلاقی، اجتماعی، سیاسی و مردم ستیزی نشان داده اند.
سرچشمه ی درونی بیماری میهن ما نیز از آن رو ما را به پستی و وا پس ماندگی کشانده شده است که سرچشمه ی بیرونی؛ به گفته ی مهدی اخوان ثالث: « ... ستم های فرنگ و ترک و تازی ...» یعنی استعمار کهنه و نو، آن را آسیب رسانده است. اگر دخالت بیگانگان و نوکرانشان و همچنین کودتاها در ایران نبود، ملت ما می توانست و می تواند در میان ملت های جهان جایگاه ارزنده ای داشته باشد. امروز دانشمندان و نخبگان ایرانی در سطح جهان در همه ی زمینه های علمی، سیاسی و اجتماعی زبانزد هستند. در تاریخ جهان، در تاریخ سیاست، در تاریخ دانش و فرهنگ، ما ایرانیان مرده ریگی (میراثی) درخشان داریم. تنها کمتر از دویست سال پس از یورش تازیان به کشورمان، به گفته ی عبدالحسین زرین کوب، گسترش و بازسازی فرهنگ ما آغاز شد و خود نمایی کرد. شعر پارسی راه را برای شکوفایی فرهنگی باز کرد. محمد ابن موسی خوارزمی ریاضی دان بزرگ و بنیانگذار لوگاریتم و جبر و شمارش در ریاضی، تنها ۱۵۹ سال پس از یورش تازیان پا به جهان نهاد. ابوریحان بیرونی ( ۹۷۳ - ۱۰۴۸ میلادی) که در دانش، نوآوری های فراوانی انجام داده است و ابوعلی پورسینا (۹۸۰-۱۰۳۷) دو سده پس از خوارزمی جهان را با دانش خود روشنایی بخشیدند. نوزایی دانش ( رنسانس) در ایران چهار سد سال زودتر از اروپا آغاز شد و می توان گفت رنسانس اروپایی رونوشتی از دانش ایرانی به شمار می آید.
از نگاه من پس از این همه سال ستم بیگانگان چاره ی کار آن است که گروه ها و سندیکاها و انجمن های میهن دوست، نام چند نفر از رهبران خود را در یک لیست به آگاهی همگان برسانند. حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران و جبهه ملی ایران نیز پیشنهادهایی در همین راستا به ملت ایران داده اند. مردمان ما باید یک نمایندگی و فرمانروایی موازی در ایران بسازند، برای نمونه؛ چند نفر را جبهه ملی، چند نفر را صنف معلمان، چند نفر را کارکنان نیشکر هفت تپه، چند نفر را کارگران صنایع فولاد، چند نفر را کانون بازنشستگان و ... به عنوان نمایندگان و رهبران خود اعلان کنند. نام این نمایندگان در کنار هم نامزدهای کنگره ی ملی را پدید می آورد. برخی از این نمایندگان امروز در زندان ها هستند. این نامزدها و نمایندگان در فضای مجازی نام نمایندگان انجمن ها، گروه ها و صنف های اعلان شده از سوی دیگر انجمن ها (مانند جبهه ملی، صنف معلمان، سندیکای کارگران هفت تپه و ...) را در کنار نام نمایندگان خود، باید نامزد و تأیید کنند. یعنی نمایندگان هر صنف یا گروهی باید نمایندگان اعلان شده از سوی دیگر گروه ها را در کنار نمایندگان خود تأیید و نامزد کند. شمار این نمایندگان که همه از فعالان بوده و برخی از آنان نیز در زندان ها هستند شاید به چند صد نفر برسد. برای نمونه اگر سندیکای کارگران هفت تپه نمایندگان زندانی یا آزاد معلمان و یا جبهه ملی را تأیید کند و در کنار نام کاندیداهای خود بگذارد، هسته ای از کنگره ی ملی پدید می آید. نمایندگان کنگره ملی با رایزنی و همگامی، از راه برپایی مجلس مؤسسان یا به پیشنهاد حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران، مجلس شورای ملی به هر روی راه رهایی ملت ایران را خواهند یافت.
همانگونه که جبهه ملی ایران در مرداد ماه ۱۳۹۷ خورشیدی به درستی از ملت ایران خواسته است آزادی زندانیان نخستین خواست و مهمترین کاری است که باید انجام شود. پذیرش و روا دانستن زندانی سیاسی در کشور از سوی شهروندان ایرانی، همراهی با ستمگران و سازشکاری است. به این بیاندیشید که زندانی سیاسی فرزند شما، پدر شما، مادر شما، خواهر شما، برادر شما و یا دوست شماست، اجازه ندهید او در زندان بماند. آزادی زندانی سیاسی آزادی شما و آزادی ایران است.
من امیدوارم روزی با فراخوان کنگره ی ملی ایرانیان شهروندان کشور در سراسر ایران به خیابان ها بیایند و در خیابان ها بمانند و اعتصاب نشسته و بدون خونریزی انجام دهند. در همان خیابان های انبوه از میلیون ها شهروند ایرانی، نمایندگان خود و دولت و یا شورای موقت خود را در برابر چشم جهانیان برگزینند. با چنین کاری حکومت آخوندها سقوط می کند و نیروهای مسلح و ارتش هم به آغوش ملت خود باز می گردند.
این رؤیا نیست، تا کنون جهانیان انبوه میلیونی مردمان کشور ما را در سراسر ایران دیده اند. به این بیاندیشیم که برابر سرشماری ۱۳۹۵ جمعیت ایران نزدیک به هشتاد میلیون نفر بوده است، ما می توانیم ۸۰۰ نماینده از همه ی ایران داشته باشیم. در هر استان چندین نماینده می توانیم بربگزنیم؟ برای نمونه به نسبت استانی، آذربایجان خاوری در نشست خیابانی خود ۳۹ نماینده، آذربایجان باختری ۳۲ نماینده، تهران ۱۳۲، اصفهان۵۱، کردستان ۱۶ نماینده و کرمانشاه ... می توانند انتخاب کنند. چنانچه کنگره ملی ایران در خیابان برپا شود، حکومت آخوندها بدون خونریزی به ناچار برچیده خواهد شد. به امید چنین روزی و با آرزوی پیروزی ملت ایران.
منوچهر تقوی بیات
دبیر کل حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران (همسازی ملی جمهوری خواهان)

منبع:پژواک ایران


منوچهر تقوی بیات

فهرست مطالب منوچهر تقوی بیات در سایت پژواک ایران 

*تفسیر غزل ۳۶۴ دیوان حافظ  [2024 Mar] 
*کشتن مردم به هر بهانه ای درنده خویی است!  [2024 Feb] 
*آزادی گرفتنی است!   [2024 Jan] 
*غوغای جهانی نرگس محمدی و بانوان ایرانی  [2023 Dec] 
*باید کاری کرد، باز گو کردن مصیبت ها بس است!  [2023 Dec] 
*حافظ راهنمای اهل کرم  [2023 Dec] 
*ز هر طرف که شود کشته سود اسلام است!  [2023 Nov] 
*دموکراسی، حزب، قانون  [2023 Sep] 
*در باره ی حزب، جبهه و کنگره ملی  [2023 Jul] 
*دومین نشست سالانه حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران گزارشی از یک پیروزی [2023 Jun] 
*پرنده ی فلزی و انقلاب در ایران  [2023 Jun] 
*شستشوی مغزی ابزار فریب توده ها  [2023 Jun] 
*فریاد، فغان و ناسزا به خامنه ای، خمینی و الله...  [2023 May] 
* آسیب شناسی و درمان بیماری میهن ما  [2023 May] 
*برگی غم انگیز از تاریخ ایران  [2023 Mar] 
*از کف خیابان تا کنگره ی ملی موقت ایران  [2023 Feb] 
*چرا نمی توانیم سازمان یا حزب بسازیم؟  [2023 Feb] 
*آیا در ایران، پس از این توفان، نسیم آزادی خواهد وزید؟  [2023 Feb] 
*گند آن سخن!  [2023 Feb] 
*آزادی، حزب و دموکراسی!  [2023 Jan] 
*چرا انقلاب ها در ایران پیروز نشده اند؟  [2023 Jan] 
* فرهیختگان ایران پیروز خواهند شد  [2022 Dec] 
*چرا کنگره ملی؟ و چگونه؟  [2022 Dec] 
*امروز چه باید بکنیم؟  [2022 Dec] 
*راه برون رفت از بن بست  [2022 Nov] 
*نامه سرگشاده به ملت ایران و به آقای حامد اسماعیلیون  [2022 Nov] 
*جبهه ای به گستردگی سراسر ایران/ کوچه به کوچه کو به کو  [2022 Oct] 
*در ایران سندیکاها شایسته ترین نمایندگان زحمتکشان هستند  [2022 Oct] 
*دولت موقت چیست و کی برپا می شود؟  [2022 Oct] 
*راه رهایی میهن ما خرد جمعی است  [2022 Sep] 
*حافظ در کوچه ی رندان  [2022 Sep] 
*به یاد پرویز رجایی که در سی ام تیر کشته شد  [2022 Jul] 
*حافظ دلداده ی صحبت جانان  [2022 Jul] 
*قران و دین؛ دام بندگی و اسارت ما ایرانیان است  [2022 Jul] 
* ملت ایران می تواند حکومت اسلامی را سرنگون کند  [2022 Apr] 
*سوسیال دموکراسی و لائیسیته؛ راهی به آزادی و آسایش مردم  [2022 Apr] 
*پیروزی چهارشنبه سوری!  [2022 Mar] 
*پندهای رندانه ی حافظ  [2022 Mar] 
*راه های مبارزه با حکومت اسلامی دست نشانده و دیکتاتور کدامند؟  [2022 Feb] 
*آیا اعتراضات صنفی فرهنگیان می تواند حزب آموزگاران را پدید آورد؟   [2022 Feb] 
*حافظ عاشق مردم، رند ازلی   [2022 Jan] 
*حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران (همسازی ملی جمهوری خواهان) چیست و چرا ؟   [2021 Dec] 
*حافظ در محراب (مهراب)   [2021 Nov] 
*مقام حافظ در راه عشق   [2021 Sep] 
*پس اپوزیسیون کجاست؟   [2021 Aug] 
*حافظ و صوفی باز خوانی غزل ۴۷۴  [2021 Aug] 
* عشقت رسد به فریاد  [2021 Jun] 
*خامنه‌ای آدمخوار از ضحاک خونخوارتر است  [2021 May] 
*حافظ و دکتر مصدق غزل ۴۴۹   [2021 May] 
*دستگیرشد، زندانی شد، کشته شد!  [2021 Apr] 
*خامنه‌ای خائن همه‌ی ایران را به چین می‌فروشد!   [2021 Mar] 
*اسفند ماه؛ ماه زنده ماندن و جاودانه شدن دکتر مصدق   [2021 Mar] 
*حافظ؛ عاشق و رند و می‌خواره  [2021 Mar] 
*ساقی بیار باده که ماه صیام رفت  [2021 Jan] 
*دایی جان ناپلئون برائت جنایات انگلیس و نوکرانش در ایران  [2021 Jan] 
*جشن کریسمس یادگاری از آیین مهر ایرانی  [2020 Dec] 
*استبداد استعماری و مردمان زیر ستم  [2020 Dec] 
*حافظ خدمت به رندان را به بهشت ترجیح می دهد عافیت چشم مدار از من ‌میخانه نشین! غزل ۳۰۷ [2020 Nov] 
*باده‌ی صبوحی و نماز صبح   [2020 Nov] 
*ترس به جان خامنه ای و روحانی افتاده است   [2020 Oct] 
*غزل ۲۸۹حافظ؛ همنشین رندان، سربازان و جانبازان   [2020 Oct] 
*دموکراسی و آزادی چگونه به دست می آید؟  [2020 Sep] 
*سرنگونی یا گذار؟  [2020 Aug] 
*حافظ و خرقه پوشان غزل ۳۷۹   [2020 Jul] 
*برای جوانان میهنم و دوستداران حافظ  [2020 Jun] 
*حافظ رند و فَتویٰ خرد  [2020 Jun] 
*به نظر شما کی از همه خائن‌تر بوده ... «کلاً مثلاً روشنفکرها؟» تو، سالومه!   [2020 May] 
*مایک پمپئو درباره ی خلیج فارس یا دروغ پراکنی می کند یا بی سواد است؟   [2020 May] 
*واپس ماندگی، سزاوار ملت ما نیست  [2020 Apr] 
*غزل ۳۶۶ صدای سخن عشق   [2020 Apr] 
*مشروطه با همراهی مشروعه، راه را بر آزادیخواهی بسته است!   [2020 Mar] 
*با نابسامانی میهن مان؛ چه باید کرد؟  [2020 Jan] 
*جشن کریسمس یادگاری از آیین مهر ایرانی   [2019 Dec] 
*حافظ رند و واعظ نامسلمان غزل ۲۰۰   [2019 Dec] 
*تروریست های حاکم بر ایران درنده تر و بیرحم تر از هر اشغالگری هستند!  [2019 Nov] 
*در همه ی جهان صاحبان قدرت از مردم می هراسند ‏  [2019 Oct] 
*نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم!  [2019 Oct] 
* سخنی درباره ی« جامعه شناسى نخبه كشى»   [2019 Aug] 
*خون مورسی از خون چه کسانی رنگین تر است؟   [2019 Jun] 
*هیولای جنگ بر فراز ایران  [2019 Jun] 
*و امروز چه باید کرد؟  [2019 May] 
*برای رهایی مردمان میهنان مان از بدبختی، چه باید کرد؟   [2019 Apr] 
*چرا ما نمی توانیم به آزادی و استقلال دست بیابیم؟  [2019 Mar] 
*پهلوی ها؛ غیر مستقل، قانون شکن و ضد حقوق بشر بودند  [2019 Feb] 
*هُشدار درباره ی پیام های بی نام و نشان!‏  [2018 Dec] 
*ملی مذهبی ها و راه مصدق  [2018 Nov] 
*کوروش و حماسه‌ی کوراوغلو  [2018 Oct] 
*لائیسیته یا آزادی از دین  [2018 Sep] 
* استبداد دینی ی امروز، نتیجه ی استبداد سلطنتی است   [2018 Sep] 
*نقش دین و مذهب در تاریخ  [2018 Aug] 
*رضا خان اجرا کننده ی قرارداد ۱۹۱۹ رویداد شگفت انگیز اکتبر ۱۹۱۷ در ایران [2018 Jun] 
* حزب چپ ایران یا اتحاد فدایی ها؟  [2018 Apr] 
*دوازدهم فروردین روز فریب ملت ایران  [2018 Apr] 
*فدرالیسم؛ کلاهی که برای سر ما ایرانیان گشاد است!   [2018 Mar] 
*جبهه ملی یک مفهوم فلسفی است!   [2018 Mar] 
*انقلاب راهی برای دستیابی به حقوق شهروندی و حق حاکمیت ملی  [2018 Feb] 
*درباره ی سخنرانی و گفتگو در کلن آلمان، پیرامون جنبش سراسری در ایران   [2018 Feb] 
*تفاوتی هست یا نیست؟  [2018 Jan] 
*در باره ی «کارزار حاکمیت ملی و مردمی در ایران»  [2017 Nov] 
*چرا ما و مردمانِ میهن ما به چنین روزِ سیاهی دچار شده‌ایم؟ چاره‌ی رهاییِ میهنِ ما از چنین بن‌بستی چیست؟   [2017 Sep] 
*علی گدا در «مأموریت آزار مردم»   [2017 Aug] 
*کدام ملت بدون تغییر حکومت مشکل خود را حل کرده است؟  [2017 Jun] 
*نامه ی سرگشاده به آقای محمد رضا عالی پیام؛ آقای هالو   [2017 Apr] 
*پهلو‌ی‌ها هم مانند جمهوری‌اسلامی ننگ تاریخ ایرانند  [2017 Mar] 
*فال در دیوان حافظ  [2017 Feb] 
*سیاسی شدن یا خرد ورزیدن؟  [2017 Jan] 
*کودتای ترکیه هدیه ی الهی بود!  [2016 Jul] 
*یادداشتی بر یادداشت خسرو سیف  [2016 May] 
*«حکومت اسلامی»، نیکلا هِنَن، خبرنگار فرانسوی اسیر شده را آزاد کرد!  [2015 Dec] 
*ملی می تواند ناسیونالیست نباشد!  [2015 Jun] 
*غزل ۹۴ ؛ عشق بیکران حافظ به مردم   [2015 Apr] 
*آقای محمد امینی! ما فاتحان شهرهای رفته بربادیم.   [2014 Dec] 
*میهن دوستی دکتر محمد مصدق  [2014 Dec] 
*فیلم بزرگداشت دکتر مصدق در احمدآباد؛ ۱۴ اسفند ۱۳۵۷  [2014 Dec] 
*خودی ها و خودمانی ها، نگاهی به «جامعه شناسی خودمانی»  [2013 Nov] 
*کودتاهای ویرانگر؛ شکستی سه گانه  [2013 Aug] 
*آیا جبهه ملی آرزویی دست نیافتنی است؟  [2013 Aug] 
*آش ملاعلی یا انتخابات؟  [2013 Jun] 
*کالای خارجی دشمن اصلی ما ایرانیان است  [2012 Sep] 
*میعادگاه عاشقان ایران !   [2011 Sep] 
*آیا آزادی و استقلال ما با شیوه ی اندیشیدن و زندگی ما کار دارد؟  [2011 Apr] 
*جنبش سبز و کیستی ملی و ایرانی ما   [2011 Jan] 
*حافظ رند ازلی  [2010 Nov] 
*چرا با خرد جمعی خود برای نگهبانی جان و آزادی خود، هم پیمان نمی‌شویم؟   [2010 Oct] 
*آزادی که نباشد نه استقلال هست و نه عدالت !  [2010 Oct] 
*حافظ رند و شیخ پشمینه پوش (غزل ۴۳۸ )  [2010 Jun] 
*توطئه ی رد «تئوری توطئه»  [2010 Apr] 
*جنگ برای مردم ما نکبت و برای دشمنان ملت ایران نعمت است !   [2010 Feb] 
*دکتر مصدق ملی بود و به ملت ایران باور داشت، نه به ولایت فقیه !   [2009 Dec] 
*۲۸ مرداد ۳۲ نخسین سنگ بنای انقلاب سبز   [2009 Aug] 
*دو دزد رأی مردم را دزدیدند! دزد سوم را با چشم خرد و دیدگان بیدار، هوشیارانه بپاییم ! ؟ [2009 Jul] 
*اندیشیدن به سرنوشت مردم ایران  [2009 Jun] 
*خیمه شب بازی تکراری و محمد ملکی گلادیتوری گرفتار در قفس درندگان وحشی  [2009 May] 
*محمود دولت آبادی زنده بودن خود را اعلام کرد !  [2009 May] 
*حافظ صاحب نظر؛ رند نظر باز!  [2009 Mar] 
*مسئله ی حزب و حکومت های دست نشانده در ایران  [2008 Apr] 
*دانشجویان چپ ، دانشجویان راست  و پیام دکتر مصدق! [2007 Dec]