PEZHVAKEIRAN.COM از کف خیابان تا کنگره ی ملی موقت ایران
 

از کف خیابان تا کنگره ی ملی موقت ایران
منوچهر تقوی بیات

انقلاب مشروطیت و انتخاب نمایندگان مجلس شورای ملی در ایران آغاز دوران تازه ای بود. این انقلاب از کف خیابان(بازار آن زمان) در ۵ اردیبهشت ماه ۱۲۸۴(۱۹۰۵) با تعطیل بازار و تحصن بازاریان در شاه عبدالعظیم وارد مرحله عملی شد. تا پیش از کودتای رضا سوادکوهی ایران سه دوره انتخابات مجلس شورای ملی را پشت سر گذاشته بود. برابر قانون مشروطه شخص پادشاه از مسئولیت مبری است. برابر "اصل چهل و چهار" – "اصل چهل و پنج" قانون مشروطه هم کودتای ۱۲۹۹ و هم کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ غیرقانونی و ضد ملی بوده است. کودتا به معنای ساقط کردن حکومت قانونی با نیروی نظامی است. سرچشمه ی همه ی ناکامی ها و بدبختی های ملت ایران این دو کودتا، خیانت خمینی و آخوندها به ملت ایران است.

اصل چهل و چهارم: شخص پادشاه از مسئولیت مبری است وزرای دولت در هرگونه امور مسئول مجلسین هستند.

اصل چهل و پنجم:کلیه قوانین و دستخط‌های پادشاه در امور مملکتی وقتی اجراء می‌شود که به امضای وزیر مسئول رسیده باشد و مسئولِ صحتِ مدلولِ آن فرمان و دستخط همان وزیر است. (امضاء شاه تزئینی و بی معناست)

مردمان ما هنوز دموکراسی را به درستی تجربه نکرده بودند که کودتای ۱۲۹۹ با پشتیبانی انگلیس ها انجام گرفت. با آن که اصل چهل و چهارم قانون اساسی شاه را در کارهای کشور هیچ کاره دانسته بود، رضا، میرپنج که با پشتیبانی گماشتگان انگلیس در ایران سردار سپه، نخست وزیر و شاه شده بود. او قانون اساسی را زیر پا گذاشت. رضا با پشتیبانی گروهی از مردمان خودفروخته، دیکتاتور و همه کاره ی کشور شد. شگفت آن که همه می دانند و همه می گویند که رضا شاه بی سواد بود، با این همه او را کسی می دانند که دانشگاه ساخته است و یا چنین و چنان کرده است. دمی به این بیاندیشید آیا می شود کسی که دانشگاه نرفته است و نمی داند دانشگاه چیست می تواند برای دانشگاه ساختن کاری بکند؟ همه می دانند و می نویسند که رضا شاه بد دهن بود و به کسانی که با او کار می کردند ناسزاهای زشت می گفت. فرزند رضا شاه با آن که در سوئیس دانشگاه رفته بود و با سران بیشتر کشورهای جهان آشنایی داشت، هرگز نتوانست گامی در راه پیشرفت واقعی و دموکراتیک ایران بردارد. او  نیز مانند پدرش هزاران دانشجو، کارشناس و افسران میهن دوست و فداکار ایرانی را به زندان انداخت و کشت.

برابر اصل چهل و پنجم شاه نمی تواند مانند کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ نخست وزیر قانونی انتخاب شده از سوی نمایندگان ملت را با دستخط خود برکنار کند. او به دستور بیگانگان فرمان برکناری دکتر مصدق نخست وزیر قانونی ایران را بر روی کاغذی که نا نوشته و سفید بود، امضاء کرد. متن فرمان را دیگران بر آن کاغذ نوشتند. از آن سوم اسفند ننگین تاکنون ملت ایران در پی برپایی یک دولت ملی با رأی مردم بوده اند. از آن زمان تا کنون هزاران ایرانی میهن دوست در راه آزادی و ناوابستگی (استقلال) ایران جان سپرده اند. در این یک سد و دو سال، میلیون ها کودک و زن و مرد ایرانی، از گرسنگی و بی دوایی و بیماری جان خود را از دست داده اند. با داشتن زیستگاه و دارایی های فراوان در میهنمان و مردمان دانشمند، دانا و توانا، در یک سد و دوسال گذشته کشور ما با بیکاری و گرسنگی و بیماری به گونه ای ساختگی و ناخواسته روبرو بوده است. گذشته از گزارشات سازمان بهداشت جهانی درباره گرسنگی و سوء تغذیه (بد خوراکی)، در ایران، دیدیم که در آغاز همه گیر شدن بیماری کرونا یک آخوند بی دانش و فریبکار مانند علی خامنه ای از ورود واکسن کرونا به ایران جلوگیری کرد.

همه ایرانیان و جهانیان دیدند که این حکم حکومتی ضد انسانی و ضد ایرانی چه تلفات بزرگی در ایران ببار آورد. دکتر امیر افخمی، استاد بهداشت عمومی در دانشگاه جورج واشنگتن گفت: «... سیاسی کردن واکنش به همه‌گیری‌در ایران، روند واکسیناسیون را کند کرده، موانع بزرگی را برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس بر سر راه ایران قرار داده ... ». دکتر سعید گلکار استادیار علوم سیاسی و خدمات عمومی در دانشگاه تنسی در آمریکا گفت: «مدیریت ناکارآمد، وضعیت رکود اقتصادی و ذهنیت ایدئولوژی رهبر جمهوری اسلامی ایران از جمله مشکلاتی است که مهار ویروس را دچار مشکل کرده است...» هزاران کارشناس و استاد دانشگاه در سراسر دنیا آرزوی بازگشت به ایران را دارند و نمی توانند به میهن خود باز گردند. دکتر احمد رضا جلالی پزشک و پژوهشگر مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه که سابقه ی سیاسی هم ندارد و برای سخنرانی و کنفرانس علمی برای دانشگاه تهران و دانشگاه شیراز از سوئد به ایران آمده بود، هفت سال است در زندان به سر می برد و بی دلیل به اعدام محکوم شده است. این کارها جز دشمنی با ملت ایران و دشمنی با دانش چیز دیگری نیست.

در یک سد و دو سال گذشته دولت های دست نشانده به زور سرنیزه و  زندان ملت ما را از انتخابات و تعیین سرنوشت خود باز داشته اند. امروز در ایران مدیریت کشور از دست مردمان کشور ما بیرون است. حزب ها و سازمان های سیاسی حق فعالیت ندارند، روزنامه ها و نشریات و اجتماعات ممنوع هستند. مشتی آخوند انگل و فاسد به کمک غارتگران بیگانه بر ملت ایران چیره شده اند. افزون بر غارت منابع نفتی، آب و خاک و معادن کشور را به یغما می برند. مردمان کشور ما برای رهایی از این تنگنا باید راه تازه ای برای ساقط کردن جمهوری اسلامی پیدا کنند. یکی از این راه ها حضور انبوه میلیونی مردمان شهرهای ایران در کف خیابان هاست. حضور دائمی یعنی این که مردمان معترض شبانه روز در خیابان ها بمانند و به خانه های خود نروند. روشن است که در چنین وضعیتی کشور و دستگاه های دولتی از کار خواهند افتاد.

تنها در خیابان ماندن میلیون ها ایرانی کار حکومت اسلامی غاصب را  به پایان نمی برد. ملت ایران باید هم زمان با این اعتراضات یک کنگره ملی در روی شبکه جهانی اینترنت برپا کند. همه ی حزب ها، جمعیت های ملی مستقل و اتحادیه های صنفی و جوامع مدنی و شخصیت های سیاسی بهتر است به دعوت جبهه ملی ایران پاسخ مثبت بدهند. در پیام جبهه ملی نوشته شده است: «این کنگره ی موقت برای شروع یک روند دموکراتیک می تواند از مجموعه ای از نمایندگان احزاب و جمعیت های ملی، نمایندگان بانوان حق طلب ایران، نمایندگان شورای هماهنگی معلمان، نمایندگان دانش آموزان دبیرستانی و جوانان و آینده سازان کشور که در این ایام بلوغ سیاسی و رشد یافتگی فکری خود را نشان دادند، نمایندگان دانشجویان ارجمند که مثل همیشه موتور محرکه جنبش های اجتماعی ایران بوده و هستند.نمایندگان اساتید گرامی دانشگاه ها یعنی مربیان و مراجع علمی این سرزمین، نمایندگان کارگران و کشاورزان شرافتمند که سربازان عرصه ی تولید و قدرت بخش توان اقتصادی کشورند.نمایندگان کارمندان دولت، نمایندگان پزشکان و پرستاران این ایثارگران عرصه درمان، نمایندگان مهندسان پیشگامان عرصه سازندگی، نمایندگان حقوقدانان و وکلا، نمایندگان اصناف و بازاریان که همیشه در جنبش های اجتماعی ایران نقش آفرین بوده اند. نمایندگان بازنشستگان گرامی، نمایندگان دارندگان کامیون و ماشین های سنگین، به همراه نمایندگان مورد وثوق مردم از تمام استان های کشور می توانند این کنگره ملی موقت را تشکیل دهند. برخی از نمایندگان این جوامع مردمی ممکن است در حال حاضر در زندان باشند که زندانی بودن آنان مانع گزینش شان نخواهد بود...».

این کنگره ی ملی با پشتیبانی دائمی و حضور میلیونی مردمان سراسر ایران در خیابان ها و با  انتخاب «... یک هیات اجرائی از میان اعضای خود شالوده گروهی را بریزد که به عنوان نماینده موقت و مورد اعتماد ملت ایران روند تغییر و تحول راه گشا در کشور را وجهه همت خود قرار دهد. » این هیئت می تواند با ابطال و برکناری حکومت آخوندی، مقدمات یک انتخابات سراسری ملی را فراهم کند. روشن است که نظارت نمایندگان منتخب میهنمان با همکاری نمایندگان انجمن ها و نهادهای جهانی برای انتخابات مجلس شورای ملی می تواند برپایی یک دولت ملی را تحقق بخشد. طبیعی است که همه ی دستگاه های لشکری و کشوری باید از دولت برگزیده ی مردم در کف خیابان پیروی کنند. حضور میلیونی مردمان میهن ما درخیابان های سراسر کشور حاکمیت ملی تلقی می شود و باید راه را برای برپایی کنگره ی ملی موقت و مجلس شورای ملی موقت و یک دولت ملی هموار کند. تا دولت ملی موازی تشکیل نشود این حکومت غاصب ضد ملی برکنار نخواهد شد.

ما دیده ایم و شنیده ایم که هزاران و گاهی میلیون ها ایرانی در شهرهای بزرگ و کوچک ایران به خیابان ها آمده اند وشعار داده اند؛ مرگ بر خامنه ای!، نه شاه می خوایم نه رهبر، نه بد می خوایم نه بدتر،! و بسیاری سخن های بهتر. اگر این کسانی که در خیابان ها جان خود را  با شعار دادن به خطر می اندازند و با جنگ و گریز نیروهای سرکوبگر را وادار می کنند که آن ها را در حال فرار بکشند یا دستگیر کنند، اگر همگی به جای فرار در خیابان ها بنشینند و اعتصاب نشسته بکنند، آیا نیروهای سرکوبگر می توانند چندین ده هزار نفر و صد هزار نفر را دستگیر کنند؟ خبر اعتصاب نشسته به همه جای شهرها می رسد. مردمان بسیاری به اعتصاب نشسته می پیوندند و هزاران نفر برای آنان از زمین و بام و هوا؛ خوراک و میوه و کمک های دیگر می آورند. همه ی شهرها و سراسر کشور با چنین همبستگی بزرگی بدون خشونت به دست شهروندان آرام و اندیشمندمان می افتد. با دستگاه های رسانه ای امروزی با برنامه ریزی درست پیروزی چندان دور و سخت نیست. به یاد بیاوریم که در سراسر پائیز سال ۱۳۵۷ تا ۲۲ بهمن ماه همه ی دستگاه های دولتی به اعتصابات پیوستند و مردمان بدون درگیری و خشونت بر حکومت شاه پیروز شدند، چون شاه خودش زودتر؛ در  ۲۶ دی ماه ۱۳۵۷، از ایران گریخته بود. اگر او می خواست بماند، گرچه مسئولیتی نداشت شاید ایران امروز چهره ی دیگری داشت.

به این بیاندیشیم؛ با برنامه ریزی درست با کمک و پشتیبانی انجمن ها، گروه های اجتماعی و سندیکاهای صنفی، پیروزی چندان دور نیست. مردمان میهن ما بارها در چند ماه گذشته همبستگی و همراهی خود را با یکدیگر نشان داده اند. چندین سال است که من در نوشتارهایم چنین پیشنهادی را کرده ام. برخی از تظاهرکنندگان هم با ابتکارات خود چنین کارهایی را انجام داده اند، نمی دانم چرا کارها چنین پراکنده و از هم گسسته است؟ بود آیا، "گره از کار فروبسته ی ما بگشایند؟"

منوچهر تقوی بیات

دوم اسفند ماه  ۱۴۰۱ خورشیدی برابر با ۲۱ فوریه ۲۰۲۳ میلادی

منبع:پژواک ایران


منوچهر تقوی بیات

فهرست مطالب منوچهر تقوی بیات در سایت پژواک ایران 

*تفسیر غزل ۳۶۴ دیوان حافظ  [2024 Mar] 
*کشتن مردم به هر بهانه ای درنده خویی است!  [2024 Feb] 
*آزادی گرفتنی است!   [2024 Jan] 
*غوغای جهانی نرگس محمدی و بانوان ایرانی  [2023 Dec] 
*باید کاری کرد، باز گو کردن مصیبت ها بس است!  [2023 Dec] 
*حافظ راهنمای اهل کرم  [2023 Dec] 
*ز هر طرف که شود کشته سود اسلام است!  [2023 Nov] 
*دموکراسی، حزب، قانون  [2023 Sep] 
*در باره ی حزب، جبهه و کنگره ملی  [2023 Jul] 
*دومین نشست سالانه حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران گزارشی از یک پیروزی [2023 Jun] 
*پرنده ی فلزی و انقلاب در ایران  [2023 Jun] 
*شستشوی مغزی ابزار فریب توده ها  [2023 Jun] 
*فریاد، فغان و ناسزا به خامنه ای، خمینی و الله...  [2023 May] 
* آسیب شناسی و درمان بیماری میهن ما  [2023 May] 
*برگی غم انگیز از تاریخ ایران  [2023 Mar] 
*از کف خیابان تا کنگره ی ملی موقت ایران  [2023 Feb] 
*چرا نمی توانیم سازمان یا حزب بسازیم؟  [2023 Feb] 
*آیا در ایران، پس از این توفان، نسیم آزادی خواهد وزید؟  [2023 Feb] 
*گند آن سخن!  [2023 Feb] 
*آزادی، حزب و دموکراسی!  [2023 Jan] 
*چرا انقلاب ها در ایران پیروز نشده اند؟  [2023 Jan] 
* فرهیختگان ایران پیروز خواهند شد  [2022 Dec] 
*چرا کنگره ملی؟ و چگونه؟  [2022 Dec] 
*امروز چه باید بکنیم؟  [2022 Dec] 
*راه برون رفت از بن بست  [2022 Nov] 
*نامه سرگشاده به ملت ایران و به آقای حامد اسماعیلیون  [2022 Nov] 
*جبهه ای به گستردگی سراسر ایران/ کوچه به کوچه کو به کو  [2022 Oct] 
*در ایران سندیکاها شایسته ترین نمایندگان زحمتکشان هستند  [2022 Oct] 
*دولت موقت چیست و کی برپا می شود؟  [2022 Oct] 
*راه رهایی میهن ما خرد جمعی است  [2022 Sep] 
*حافظ در کوچه ی رندان  [2022 Sep] 
*به یاد پرویز رجایی که در سی ام تیر کشته شد  [2022 Jul] 
*حافظ دلداده ی صحبت جانان  [2022 Jul] 
*قران و دین؛ دام بندگی و اسارت ما ایرانیان است  [2022 Jul] 
* ملت ایران می تواند حکومت اسلامی را سرنگون کند  [2022 Apr] 
*سوسیال دموکراسی و لائیسیته؛ راهی به آزادی و آسایش مردم  [2022 Apr] 
*پیروزی چهارشنبه سوری!  [2022 Mar] 
*پندهای رندانه ی حافظ  [2022 Mar] 
*راه های مبارزه با حکومت اسلامی دست نشانده و دیکتاتور کدامند؟  [2022 Feb] 
*آیا اعتراضات صنفی فرهنگیان می تواند حزب آموزگاران را پدید آورد؟   [2022 Feb] 
*حافظ عاشق مردم، رند ازلی   [2022 Jan] 
*حزب سوسیال دموکرات و لائیک ایران (همسازی ملی جمهوری خواهان) چیست و چرا ؟   [2021 Dec] 
*حافظ در محراب (مهراب)   [2021 Nov] 
*مقام حافظ در راه عشق   [2021 Sep] 
*پس اپوزیسیون کجاست؟   [2021 Aug] 
*حافظ و صوفی باز خوانی غزل ۴۷۴  [2021 Aug] 
* عشقت رسد به فریاد  [2021 Jun] 
*خامنه‌ای آدمخوار از ضحاک خونخوارتر است  [2021 May] 
*حافظ و دکتر مصدق غزل ۴۴۹   [2021 May] 
*دستگیرشد، زندانی شد، کشته شد!  [2021 Apr] 
*خامنه‌ای خائن همه‌ی ایران را به چین می‌فروشد!   [2021 Mar] 
*اسفند ماه؛ ماه زنده ماندن و جاودانه شدن دکتر مصدق   [2021 Mar] 
*حافظ؛ عاشق و رند و می‌خواره  [2021 Mar] 
*ساقی بیار باده که ماه صیام رفت  [2021 Jan] 
*دایی جان ناپلئون برائت جنایات انگلیس و نوکرانش در ایران  [2021 Jan] 
*جشن کریسمس یادگاری از آیین مهر ایرانی  [2020 Dec] 
*استبداد استعماری و مردمان زیر ستم  [2020 Dec] 
*حافظ خدمت به رندان را به بهشت ترجیح می دهد عافیت چشم مدار از من ‌میخانه نشین! غزل ۳۰۷ [2020 Nov] 
*باده‌ی صبوحی و نماز صبح   [2020 Nov] 
*ترس به جان خامنه ای و روحانی افتاده است   [2020 Oct] 
*غزل ۲۸۹حافظ؛ همنشین رندان، سربازان و جانبازان   [2020 Oct] 
*دموکراسی و آزادی چگونه به دست می آید؟  [2020 Sep] 
*سرنگونی یا گذار؟  [2020 Aug] 
*حافظ و خرقه پوشان غزل ۳۷۹   [2020 Jul] 
*برای جوانان میهنم و دوستداران حافظ  [2020 Jun] 
*حافظ رند و فَتویٰ خرد  [2020 Jun] 
*به نظر شما کی از همه خائن‌تر بوده ... «کلاً مثلاً روشنفکرها؟» تو، سالومه!   [2020 May] 
*مایک پمپئو درباره ی خلیج فارس یا دروغ پراکنی می کند یا بی سواد است؟   [2020 May] 
*واپس ماندگی، سزاوار ملت ما نیست  [2020 Apr] 
*غزل ۳۶۶ صدای سخن عشق   [2020 Apr] 
*مشروطه با همراهی مشروعه، راه را بر آزادیخواهی بسته است!   [2020 Mar] 
*با نابسامانی میهن مان؛ چه باید کرد؟  [2020 Jan] 
*جشن کریسمس یادگاری از آیین مهر ایرانی   [2019 Dec] 
*حافظ رند و واعظ نامسلمان غزل ۲۰۰   [2019 Dec] 
*تروریست های حاکم بر ایران درنده تر و بیرحم تر از هر اشغالگری هستند!  [2019 Nov] 
*در همه ی جهان صاحبان قدرت از مردم می هراسند ‏  [2019 Oct] 
*نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم!  [2019 Oct] 
* سخنی درباره ی« جامعه شناسى نخبه كشى»   [2019 Aug] 
*خون مورسی از خون چه کسانی رنگین تر است؟   [2019 Jun] 
*هیولای جنگ بر فراز ایران  [2019 Jun] 
*و امروز چه باید کرد؟  [2019 May] 
*برای رهایی مردمان میهنان مان از بدبختی، چه باید کرد؟   [2019 Apr] 
*چرا ما نمی توانیم به آزادی و استقلال دست بیابیم؟  [2019 Mar] 
*پهلوی ها؛ غیر مستقل، قانون شکن و ضد حقوق بشر بودند  [2019 Feb] 
*هُشدار درباره ی پیام های بی نام و نشان!‏  [2018 Dec] 
*ملی مذهبی ها و راه مصدق  [2018 Nov] 
*کوروش و حماسه‌ی کوراوغلو  [2018 Oct] 
*لائیسیته یا آزادی از دین  [2018 Sep] 
* استبداد دینی ی امروز، نتیجه ی استبداد سلطنتی است   [2018 Sep] 
*نقش دین و مذهب در تاریخ  [2018 Aug] 
*رضا خان اجرا کننده ی قرارداد ۱۹۱۹ رویداد شگفت انگیز اکتبر ۱۹۱۷ در ایران [2018 Jun] 
* حزب چپ ایران یا اتحاد فدایی ها؟  [2018 Apr] 
*دوازدهم فروردین روز فریب ملت ایران  [2018 Apr] 
*فدرالیسم؛ کلاهی که برای سر ما ایرانیان گشاد است!   [2018 Mar] 
*جبهه ملی یک مفهوم فلسفی است!   [2018 Mar] 
*انقلاب راهی برای دستیابی به حقوق شهروندی و حق حاکمیت ملی  [2018 Feb] 
*درباره ی سخنرانی و گفتگو در کلن آلمان، پیرامون جنبش سراسری در ایران   [2018 Feb] 
*تفاوتی هست یا نیست؟  [2018 Jan] 
*در باره ی «کارزار حاکمیت ملی و مردمی در ایران»  [2017 Nov] 
*چرا ما و مردمانِ میهن ما به چنین روزِ سیاهی دچار شده‌ایم؟ چاره‌ی رهاییِ میهنِ ما از چنین بن‌بستی چیست؟   [2017 Sep] 
*علی گدا در «مأموریت آزار مردم»   [2017 Aug] 
*کدام ملت بدون تغییر حکومت مشکل خود را حل کرده است؟  [2017 Jun] 
*نامه ی سرگشاده به آقای محمد رضا عالی پیام؛ آقای هالو   [2017 Apr] 
*پهلو‌ی‌ها هم مانند جمهوری‌اسلامی ننگ تاریخ ایرانند  [2017 Mar] 
*فال در دیوان حافظ  [2017 Feb] 
*سیاسی شدن یا خرد ورزیدن؟  [2017 Jan] 
*کودتای ترکیه هدیه ی الهی بود!  [2016 Jul] 
*یادداشتی بر یادداشت خسرو سیف  [2016 May] 
*«حکومت اسلامی»، نیکلا هِنَن، خبرنگار فرانسوی اسیر شده را آزاد کرد!  [2015 Dec] 
*ملی می تواند ناسیونالیست نباشد!  [2015 Jun] 
*غزل ۹۴ ؛ عشق بیکران حافظ به مردم   [2015 Apr] 
*آقای محمد امینی! ما فاتحان شهرهای رفته بربادیم.   [2014 Dec] 
*میهن دوستی دکتر محمد مصدق  [2014 Dec] 
*فیلم بزرگداشت دکتر مصدق در احمدآباد؛ ۱۴ اسفند ۱۳۵۷  [2014 Dec] 
*خودی ها و خودمانی ها، نگاهی به «جامعه شناسی خودمانی»  [2013 Nov] 
*کودتاهای ویرانگر؛ شکستی سه گانه  [2013 Aug] 
*آیا جبهه ملی آرزویی دست نیافتنی است؟  [2013 Aug] 
*آش ملاعلی یا انتخابات؟  [2013 Jun] 
*کالای خارجی دشمن اصلی ما ایرانیان است  [2012 Sep] 
*میعادگاه عاشقان ایران !   [2011 Sep] 
*آیا آزادی و استقلال ما با شیوه ی اندیشیدن و زندگی ما کار دارد؟  [2011 Apr] 
*جنبش سبز و کیستی ملی و ایرانی ما   [2011 Jan] 
*حافظ رند ازلی  [2010 Nov] 
*چرا با خرد جمعی خود برای نگهبانی جان و آزادی خود، هم پیمان نمی‌شویم؟   [2010 Oct] 
*آزادی که نباشد نه استقلال هست و نه عدالت !  [2010 Oct] 
*حافظ رند و شیخ پشمینه پوش (غزل ۴۳۸ )  [2010 Jun] 
*توطئه ی رد «تئوری توطئه»  [2010 Apr] 
*جنگ برای مردم ما نکبت و برای دشمنان ملت ایران نعمت است !   [2010 Feb] 
*دکتر مصدق ملی بود و به ملت ایران باور داشت، نه به ولایت فقیه !   [2009 Dec] 
*۲۸ مرداد ۳۲ نخسین سنگ بنای انقلاب سبز   [2009 Aug] 
*دو دزد رأی مردم را دزدیدند! دزد سوم را با چشم خرد و دیدگان بیدار، هوشیارانه بپاییم ! ؟ [2009 Jul] 
*اندیشیدن به سرنوشت مردم ایران  [2009 Jun] 
*خیمه شب بازی تکراری و محمد ملکی گلادیتوری گرفتار در قفس درندگان وحشی  [2009 May] 
*محمود دولت آبادی زنده بودن خود را اعلام کرد !  [2009 May] 
*حافظ صاحب نظر؛ رند نظر باز!  [2009 Mar] 
*مسئله ی حزب و حکومت های دست نشانده در ایران  [2008 Apr] 
*دانشجویان چپ ، دانشجویان راست  و پیام دکتر مصدق! [2007 Dec]