PEZHVAKEIRAN.COM خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۵)
 

خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۵)
عباس منصوران

این نوشتار، بخشی از دفتر تحلیلی است در باره الیگارش‌ها در ایران، پایگاه مادی ستیز جناح-باندها، حضور و نقش سرمایه‌های چند ملیتی و پایگاه ‌اقتصادی و طبقاتی باندهای حکومتی. از آنجا که نوشتار طولانی است، به‌صورت بخش‌های جداگانه، ارائه می‌شوند.

 

تضمین قدرت سیاسی باند فاشیست، از یکسوی، در گرو دستیابی به انرژی هسته‌ای برای سرکوب حکومت شوندگان در داخل، و چانه‌زنی و حراج گذاری و سرقت مشترک هستی جامعه و ارزش‌های افزوده‌ی نیروی کار، و از سوی دیگر، برقراری سلطه ایدئولوژیکِ این قدرت سیاسی‌ برای حفظ مناسبات طبقاتی حاکم است. «مهدویت» ‌به‌روایت الیگارشی‌ حاکم،‌ پرچم فاشیسم اسلامی می‌شود. فراتر از همه، «ام‌القراء اسلام»، ‌باید که عربستان، کعبه و قبور امامان و پیامبر و خلفا را پشت‌سر بگذارد. ایران باید در رقابت با نجف، «مادرشهر» شیعه گردد. سپاه برای تضعیف روحانیت، حتا در برابر قم، ‌جمکران می‌سازد. چاه جمکران و حضور «مهدی» زندهِ در ایران،‌ در برابر ۱۰ امام  و خانه خدا در عراق و عربستان، ابزار رقابت میلیتاریسمی‌ست که به‌آشکارا با مهدی محوری، فاشیسم طبقاتی خود را، پرچمی برای پاسداری از سرمایه‌ می‌‌سازد.

با چنین نگاه و تلاشی‌‌‌ست که سرمایه‌‌ی جهانی به ویژه ایالات متحده آمریکا، دست جنایکاران را می‌فشارد، و گفتگو و سازش را به سود مناسبات سرمایه، می‌داند.

اشاره به بخشی از این بازار پرسود و سرقت،‌ گواهی بر پیوندها، سازش‌ها و  رقابت‌‌های جهان سرمایه‌ است.

پس از امارات متحده عربی،  آلمان با 9.76 درصد از ارزش کل واردات به ایران در رتبه دوم قرار دارد، از نظر صادرات با 1.58 در صد رتبه نوزدهم قرار دارد. سهم آلمان از واردات به ایران، چهار میلیارد و 147 میلیون و 778 هزار دلار و از صادرات 220 میلیون و 836 هزار دلار بود. براساس گزارش‌های دفتر آمار و فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات گمرک:

کشورهای آلمان، سوئیس، انگلستان، فرانسه و ایتالیا از نظر حجم صدور کالا به ایران در میان ده کشور عمده قرار دارند. امارات متحده عربی به عنوان منطقه آزاد اقتصادی سرمایه جهانی در 9 ماهه امسال با اختصاص 25.10 درصد از واردات و 12.82 درصد صادرات بزرگترین وارد کننده کالا به ایران است. سهم این کشور از صادرات  به ایران در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 6.10 درصد و به لحاظ واردات 40.94 درصد افزایش یافته است. سهم چین از واردات به ایران، سه میلیارد و 765 میلیون و 983 هزار دلار به میزان 8.86 درصد و از کل صادرات یک میلیارد و 492 میلیون و 90 هزار دلار بوده است.[[1]]

در حساس‌ترین سال‌های بحرانی دهه ۶۰ خورشیدی، در حالیکه شعار فتح «قدس‌از راه کربلا» در بلندگوه‌های جبهه‌‌های اسلام بر آسمان بلند است، حکومت اسلامی از پشتیبانی اسراییل[[2]] برخوردار می‌شود.

«ال شوییمر» دلال سلاح اسرائیلی، به وسیله «لدین» و به سفارش «دیوید کیمچ» به «مک فارلین» شناسانده می‌شود. «لدین»  با «کیمچ»، «قربانی‌فر» و «شوییمر» و دلال اسرائیلی دیگری به نام «یعقوب نیمرودی» (رابط نظامی پیشین اسرائیل و ایران) در اسرائیل هماهنگ کرد. به اینگونه در اوج شعارهای فریبکارانه‌ی «مرگ بر آمریکا» و «اسراییل»  و «شیطان بزرگ»، خمینی و یارانش، رابطه سه‌‌جانبه بین اسراییل-حکومت اسلامی ایران – ایالات متحده آمریکا برقرار می‌شود. ورود موشک‌های ضد تانک «تاو» و موشک‌های ضد هوایی «هاوک» آغاز شد. جنگ ارتجاعی به سود سرمایه، بایستی شعله‌ورتر می‌گردید.


در 30 آگوست ۱۹۸۵ اسرائیل با هماهنگی« شورای عالی امنیت ملی» حکومت اسلامی، اجازه یافته است که 500 موشک «تاو» خود را به ایران بفروشد و ایالات متحده آمریکا با تحویل همین شمار به اسراییل، زرادخانه‌ی اسراییل را تکمیل کرد. در 30 آگوست 1985 یکصد موشک به حکومت اسلامی تحویل داده شد و 400 موشک باقی مانده در 14 سپتامبر به سپاهیان اسلام رسانیده شد، تا در ایران و عراق یک میلیون کشته و معلول بیافرینند.

بر پایه‌ی گزارش بخش خبری «شرکت بازرگانی بین المللی آزاد» (فیت)، از روابط عمومی گمرک ایران در 15 دی 1387 ، و گزارش‌های دفتر آمار و فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات گمرک، در 9 ماهه‌ی نخست سال ۲۰۰۸، صادرات ایالات متحده امریکا به ایران نسبت به سال گذشته در همین مدت، با 222.38 درصد رشد، ‌در مقایسه با 413 میلیون و 116 هزار دلار افزایش می‌یابد. ایالات متحده از این نظر در رتبه هیجدهم قرار گرفت. برپایه‌ی گزارش وال استریت ژورنال: «از آغاز ماه ژوئن امسال، ایران بیش از یک میلیون تن گندم از ایالات متحده آمریکا خریداری کرد.». کشاورزان، در سراسر ایران ورشکسته و تهی دست‌تر می‌شوند و خراسان که می‌تواند گنجینه گندم ایران باشد، همانند گیلان و مازندران و خوزستان، به‌خاک سیاه نشانیده می‌شود. نابودی جنگل‌ها و زمین‌های کشاورزی و سرچشمه‌های آب و زندگی، گسترش کویر و بیابان زایی در سراسر ایران دامنه و روندی دهشتناک می‌گیرد.[3]

اما طبقه‌ حاکم و باندهای تازه به دوران رسیده را چه باک. اقتصاد مبتنی بر رانت، و دلالی در پی سود و ثروتِ آسان‌‌ است. رانت‌خواران، بیشترین داد و ستدها را به‌‌صورت قاچاق انجام می‌دهند. حکومتیان با دیپلماسی سیاه، به سودا می‌پردازند. در بازار سیاه سرمایه، از اورانیوم گرفته تا موشک، از مواد مخدر گرفته تا دختران نوجوان، قابل خرید و فروش ‌هستند.

چوب حراج به نیروی کار،‌ به کانی‌ها و دیگر دارایی‌های طبیعی جامعه، برای جذب دلار و یورو، برای انباشت- نه انباشت برای بازتولید‌ اقتصادی متعارف سرمایه، که انباشت نقدینگی- تشدید تورم و هیپرانفلاسیون، هزینه‌‌کردن و پرداخت به آدمکشانی که در روزهای اعتراض در خرداد ۸۸، روزانه بین ۱۵۰ تا ۳۰۰  هزار تومان[4]از بانکداران امام زمان، پول خون می‌گیرند.

واگذاری هرآنچه سود‌آور است از جمله مس به سرمایه‌های چند جانبه،‌ در شمار سرمایه‌داران سوئدی‌ [[5]] و ۷۰ درصد سهم معادن طلا به بریتانیا[[6]] و استرالیا ووو بنا به گزارش خبرگزاری دولتی فارس:

 «معدن طلاي كردستان (قروه) در منطقه‌اي به نام ساری‌گوني است كه كارهاي اكتشافي آن با مشاركت شركت «ريوتينتو» (مينرالز دِوِلوپمِنت) كه يك شركت بين‌المللي ثبت شده در استراليا و انگلستان است و يك شركت ايراني به نام شركت «خدمات اكتشافي» ايران انجام شده، و اين دو شركت به صورت سرمایه گذاری مشترک (جوينت‌وينچر)، در سال 84 شركتي به نام «زركوه» را تشكيل داده‌اند.

هفتاد درصد سهام «شركت زركوه» مربوط به «ريوتينتو- Rio Tinto» و 30 درصد مربوط به طرف ايراني است.»[7]

معدن طلای «داش‌کَسَن- قروه»  را با ذخیره تخمینی 90 تن طلا در زون اكسیدی و 150 تن طلا در زون سولفیدی گزارش داده‌اند.[[8]]

عباس منصوران

www.communshoura.com

a.mansouran@gmail.com

 



[1] با استفاده از گزارش پژوهشی علیرضا ثقفی خراسانی، «جنبش مردمی و جناح‌های مختلف حکومت» ، سایت www.pezhvakeiran.com  .

 

  [2]خبرگزاری فارس، ویژه‌نامه دفاع مقدس.

[3]  «بنا به اعلام مراجع رسمي، هم‌اكنون حدود يكصد ميليون هكتار از اراضي كشور (بيش از  60 درصد) در شرايط ناپايدار (در حال كاهش توان توليد) به سر برده، كه 95 ميليون  هكتار آن در معرض انواع فرسايش‌هاي آبي و بادي قرار دارد. نگاهي به آخرين يافته‌هاي  موجود، به خوبي تمايل عرصه‌هاي طبيعي كشور را به سير قهقرايي و دور شدن از شرايط  مطلوب يا اوج  نشان مي‌دهد؛ وضعيتي كه رشد 5/1 الي 2 درصدي جمعيت آن را تشديد  مي‌كند .

پوشش‌هاي جنگلي كه در روزگاراني نه چندان دور، محدوده‌ قابل ملاحظه‌اي از كشور  را در برگرفته بودند، هم‌اينك با شتابي فزاينده، دچار پسرفت شده، به طوري كه در يك  مقطع 30 ساله (1370-1340)، حدود 6 ميليون هكتار از عرصه‌ آنها كاهش يافته و به 12  ميليون هكتار رسيده است.

در همان حال، بيش از 55 درصد جنگل‌هاي غرب و 95 درصد جنگل‌هاي ارس شمال خراسان  از بين رفته است. بدين‌ترتيب، سهم سرانه‌ هر ايراني از جنگل ممكن است در آينده‌اي  نزديك به 2/0 هكتار هم نرسد كه اين رقم كمتر از يک چهارمِ مقداری است که هر شهروندِ  زمينی بايد از آن برخوردار باشد .  از طرفي، رقم سالانه‌ تلفات خاك كشور (دست‌کم 2 ميلياردتن يا 770 هزار هکتار ) ،  معادل 20 درصد فرسايش طبيعي خاك‌ها و 7/7 درصد مقدار شستشوي خاك در مقياس جهاني  است» (تصويري از وضعيت امروز بيابانزايی در ايران، همشهری ان لاین، محمد درویش، زیست بود، http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=25356 )

 

[4]  اوباشان بسیجی ۱۷ تا بیست ساله روزی ۱۵۰ هزار تومان و اراذل بسییجی «عیالوار» روزانه ۲۰۰ تا سیصد هزار تومان به علاوه فیش هزینه سفر و زیارت «امامان».

  [5]  «سونگون» در آذربایجان، روزنامه دنیای اقتصاد،   شماره 904 ( 7/12/84 )  صفحه 3 صنعت و معدن  http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1007024

[6] خبرگزاری ”فارس“ 24 شهریور ماه، در گزارشی اعلام کرد: “پرشن گلد انگلیس مجوز فعالیت در 2 معدن ایران را به دست آورد“ و به نقل از رسانه‌هایی مانند”فایننشال تایمز“ [تایمز مالی], می افزاید: “شرکت انگلیسی پرشن گلد که در زمینه اکتشاف و استخراج معدنی در ایران فعالیت دارد، مجوز فعالیت در یک معدن طلا در نزدیکی تهران را کسب کرده است. این شرکت که پیش از آن عملیات حفاری در معدن طلای چاه زرد در جنوب ایران را انجام داده است، مجوز فعالیت در دو معدن دیگر در ایران را به دست آورده است.“

[7] رئيس سازمان صنايع و معادن استان كردستان در گفت‌وگو خبرگزاری فارس،85/04/23 - http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8504210419

[8]  سایت «استانداری کردستان» http://www.ostan-kd.ir/Default.aspx?TabId=149.

منبع:پژواک ایران


عباس منصوران

فهرست مطالب عباس منصوران در سایت پژواک ایران 

*فراخوان دفتر روابط بین‌الملل حزب کمونیست ایران برای پشتیبانی از جنبش جاری در ایران  از خیزش ستمدیدگان برای نان، ‌کار،‌ آزادی! پشتیبانی کنیم [2022 May] 
*اورآسیا، دکترین دوگین و نئوتزاریسم پوتینی در جبهه‌ی اکراین  [2022 Mar] 
* جنبش آموزگاران و فرهنگیان و دانش آموزان، یک برآمد صنفی صِرف نیست  [2022 Jan] 
*از شوراگرایی تا شورا و اشاره به یک آسیب شناسی   [2021 Sep] 
*طرح امنیتی «پایپینگ» برای مهار اعتصاب سراسری کارگران  [2021 Jul] 
*در محکومیت اخلال در محاکمه‌ی یکی از عاملین کشتار ونسل کشی در ایران  [2021 Jul] 
* بخوان به نام کمون! به مناسبت صد و پنجاهمین سالگرد کمون پاریس!   [2021 Mar] 
* جعل تاریخ و جعل ماهیت و اهداف سیاهکل در خدمت نئولیبرالیسم   [2021 Mar] 
*از ناسیونالیسم تا دولت های شب پا تبیین ریشه های بحران از نگاه انحلال طلبان در رهبری خودبرگزیده ی کومه له  [2021 Mar] 
*مهدی کوهستانی نژاد بازهم ورودی دیگردر آلوده سازی جنبش کارگری و برآمد سیاهکل در ایران  زیر نام « تاثیر جنبش کارگری بر جنبش سیاهکل...»(۲) [2021 Feb] 
*مهدی کوهستانی نژاد بازهم ورودی دیگردر آلوده سازی جنبش کارگری و برآمد سیاهکل زیر نام « تاثیر جنبش کارگری بر جنبش سیاهکل...»(1) [2021 Jan] 
*هوشنگ عیسی بیگلو‌، نماد آزادیخواهی، مقاومت و منش انسانی   [2015 Jan] 
*اکراین جبهه اروپایی رویارویی دو بلوک سرمایه داری جهانی  [2014 Mar] 
*«غریبه ای به نام کتاب»  [2014 Feb] 
*بحران سازی هایی که هنوز هم نادیده گرفته می شوند  [2014 Feb] 
*بیعت در وحدت، در لانه ی کرکس ها  [2014 Jan] 
*لغو«اعدام» یا توهم زایی لغو  [2013 Dec] 
*آگاهی طبقاتی  [2013 Dec] 
*رفیق صدیقه حائری،زنی از گردان انقلاب   [2013 Dec] 
*حافظه تاریخی، آگاهی تاریخی  [2013 Dec] 
*حافظه تاریخی، آگاهی تاریخی (۲)  [2013 Nov] 
*حافظه تاریخی، آگاهی تاریخی (۱)  [2013 Nov] 
*«خدایان نجاتم نمی‌دادند» (۱) حکومت ایران،‌ قاتل مجاهدین [2013 Sep] 
*استبداد حاکم بر سازمان مجاهدین  [2013 Jun] 
*تناقض‌های حکومت باندها و بمب‌ موعود عجله ‌فرجه  [2013 Jun] 
*اتحادیه های سنتی، بستری برای رفرمیسم  [2013 Mar] 
*اقدام مستقیم کارگران، گامی به‌سوی پالایش جنبش کارگری  [2013 Mar] 
* هوشنگ عیسی بیگلو‌، نماد آزادیخواهی، مقاومت و منش انسانی  [2013 Feb] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (6)  [2012 Dec] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (5)  [2012 Dec] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (۴)   [2012 Nov] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (۳)  [2012 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۸)  [2012 Nov] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (2)  [2012 Nov] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (۱)  [2012 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری(۱۷)  [2012 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۶)  [2012 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۵)  [2012 Oct] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (14)  [2012 Oct] 
*آب را گل بکنید! علیه تریبونال دادخواهی   [2012 Sep] 
*«ایدئولوژی آلمانی»[1]،دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۹)  [2012 Aug] 
*«ایدئولوژی آلمانی»[1]،دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۶)  [2012 Jun] 
*پایان دوران کیمیایی تشکل های کارگری و ضرورت سازمان یابی‌های نوین  [2012 May] 
*دوران کیمیایی تشکل های کارگری و ضرورت سازمان یابی‌های نوین ضرورت روی کرد طبقاتی پرولتاریا به سیاست (بخش دوم) [2012 May] 
*دوران کیمیایی تشکل های کارگری و ضرورت سازمان یابی‌های نوین  [2012 Apr] 
*آلترناتیوِ بازتولید فرهنگی استبداد شرقی و تقویم برهنگی ها  [2012 Apr] 
*«ایدئولوژی آلمانی»[1]، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۶)  [2012 Apr] 
*«ایدئولوژی آلمانی»، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی  [2012 Mar] 
*«ایدئولوژی آلمانی» ، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۴)  [2012 Feb] 
*حکومت یا دولت؟ هیاهوی انتخابات حکومتی تحریم، روی دیگر سکه‌ی ترمیم و شرکت  [2012 Feb] 
*«ایدئولوژی آلمانی» ، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۳)  [2012 Feb] 
*نظام بحران، بحران تحریم، بحران تغییر  [2012 Jan] 
*«ایدئولوژی آلمانی»، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۲)  [2012 Jan] 
*در بیان کرکس ها و فداییان!  [2012 Jan] 
*«ایدئولوژی آلمانی»، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۱)  [2012 Jan] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۳)  [2012 Jan] 
*آدونیس های زمینی، چکامه سرایان سوریه  [2011 Dec] 
*پرستو در باد، روایتی از مبارزه، عشق و بازنگری بینش چریکی  [2011 Nov] 
*گزارشی از مرگ کارگر گمنامی که در ۲۲ تیر ۱۳۷۸ به دست جنایت‌کاران جمهوری اسلامی کشته شد  [2011 Nov] 
*چشم‌انداز تغییر نظام در ایران و مداخله‌ی خارجی  [2011 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌ نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۱)  [2011 Oct] 
*بازگشایی مدارس و آموزشگاه‌ها  [2011 Sep] 
*بحران فراگیر سرمایه‌ نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۰)  [2011 Sep] 
*بحران فراگیر سرمایه، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۹)  [2011 Aug] 
*یونان به چند پول می ارزد؟! بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۷) [2011 Jun] 
* جنایت کشتار در اردوگاه اشرف، جنایت علیه بشریت است  [2011 Apr] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۷)  [2011 Mar] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه داری (۶)  [2011 Mar] 
*اعتصاب سراسری کارگران، تنها سلاح در برابر نسل کشی  [2011 Mar] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه داری   [2011 Mar] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه داری (۴)  [2011 Feb] 
*بحران فراگیر سرمایه‌ با خوانش مارکس (۳)  [2011 Jan] 
*بحران فراگیر سرمایه‌ با خوانش مارکس (۲)  [2011 Jan] 
*بحران ساختاری سرمایه‌ با خوانش مارکس (۱)  [2010 Dec] 
*یادِ بسیارانِ اسیر  [2010 Dec] 
*قتل‌های حکومتی و حکومت قاتل‌ها  [2010 Dec] 
*براي كشورما نمي‌شود خط فقر تعريف كرد   [2010 Nov] 
*از شهلا جاهد باید دفاع کرد  [2010 Nov] 
*کابوس نئوفاشیسم، ناسیونال مهدویسم  [2010 Aug] 
*دکترین شوک یا فاشیسم اقتصادی میلتون فریدمن (۱)  [2010 Aug] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۱۰)  [2010 Jul] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۹)  [2010 Jul] 
*نظریه‌پرداز دکترین شوک و اقتصاد فاشیستی و راز ظهور یک زبان شناس (۴) اکبر گنجی از قلم طلایی کرملین تا جایزه بنیاد فریدمن [2010 Jun] 
*نظریه‌پرداز دکترین شوک و اقتصاد فاشیستی و راز ظهور یک زبان شناس (۳)  [2010 Jun] 
*جایزه‌ی نظریه‌پرداز دکترین شوک و اقتصاد فاشیستی و راز ظهور یک زبان شناس (2) اکبر گنجی از قلم طلایی کرملین تا جایزه بنیاد فریدمن  [2010 May] 
*جایزه‌ی نظریه‌پرداز دکترین شوک و اقتصاد فاشیستی و راز ظهور یک زبان شناس (۱) اکبر گنجی از قلم طلایی کرملین تا جایزه بنیاد فریدمن [2010 May] 
*نان و خون نه!‌ نان و گل سرخ!  [2010 May] 
*ضرورت سازمان‌یابی شوراهای بیکاران  [2010 Apr] 
*منافات حقوق بشر با حقوق انسان  [2010 Apr] 
*پیمان شوم و «روحانیت کمپرادور»  [2010 Mar] 
*تعیین حداقل دستمزد،‌ چالش شديد کار و سرمایه  [2010 Mar] 
*پیامی بر پیکر علی کروبی، با امضا کبود ومُهر ولایت  [2010 Feb] 
*برای کار ، نان و آزادی  [2010 Feb] 
*بودجه بحرانی و بحران زای حکومت نظامی ۸۹  [2010 Feb] 
*یاد سازمانده اعتصابات و جنبش شورایی نفتگران گرامی‌باد  [2010 Feb] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها  [2010 Jan] 
*همصدایی هراسناکان قیام  [2010 Jan] 
*طبقه کارگر ایران، در سالی که گذشت  [2010 Jan] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها  [2009 Dec] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها(۷)  [2009 Dec] 
*۱۶ آذر، پیوستار اعتراض‌ و جنبش در پیوند  [2009 Dec] 
*قطعنامه چهارم شوراى حكام آژانس بين‌المللى انرژى اتمى و روانپریشی الیگارش‌مهدویون  [2009 Dec] 
*بحران حاکم و حاکمیت بحران   [2009 Nov] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۶)  [2009 Nov] 
*هدف فوری و استقلال طبقاتی کارگران  [2009 Nov] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۵)  [2009 Oct] 
*نشست وین گام دیگری در مرداب مشروعیت بخشی   [2009 Oct] 
*انرژی هسته‌ای، چماق ارتجاعی!  [2009 Oct] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۴)  [2009 Oct] 
*پیرامون شعارها  [2009 Sep] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۳)  [2009 Sep] 
*«سبد» سرکوب و راه‌کار حاکمیت کودتا  [2009 Sep] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۲)  [2009 Aug] 
*«نه زیستن، ‌نه مرگ»، «دوزخ روی زمین» و گزمه‌گان دوزخ  [2009 Aug] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها  [2009 Aug] 
*شکاف مرگ آور و کودتای باندهای حکومتی در برابر قیام حکومت شوندگان   [2009 Jun] 
*انتخاب متجاوز  [2009 May] 
*ایدئولوژی کشتار و تروریسم در غزه  [2009 Jan] 
*طرح موازی یک موضوع یا پنهان‌داشتن منبع و مرجع اشاره‌ای‌ به مقاله‌ «باور به معاد: ایمان به شکنجه» و کتاب «دوزخ روی زمین» [2008 Dec] 
*آسیب‌شناسی «هشدار» زرافشان  [2008 Nov] 
*محمود درویش قلب بیدار فلسطین   [2008 Aug] 
*این امیرحسین فطانت همان شکارچی دانشیان و گلسرخی‌ست؟  [2008 Jan]