PEZHVAKEIRAN.COM انتخابات ایالات متحده امریکا و جنبش ضد تمامیت‌خواهی ما
 

انتخابات ایالات متحده امریکا و جنبش ضد تمامیت‌خواهی ما
احد قربانی دهناری

انتخابات ریاست ‌جمهوری ایالات متحده آمریکا در ۳ نوامبر ۲۰۲۰ برابر با ۱۳ آبان ۱۳۹۹، برای انتخاب رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا و معاون او، برگزار شد و با پیروزی نامزدهای حزب دموکرات، جو بایدن (Joseph Biden) و کاملا هریس (Kamala Harris)، به پایان رسید. این پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا بود. دولت جو بایدن در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱ برابر با یکم بهمن ۱۳۹۹ کار خود را آغاز می‌کند.
 
جالب این‌که در این دوره انتخابات، ایالات متحده بالاترین میزان مشارکت در انتخابات در ۱۲۰ سال گذشته را ثبت کرده است.
یکی از آموزنده‌ترین ویژگی انتخابات ریاست ‌جمهوری ایالات متحده آمریکا معرفی برنامه روسای جمهور و رای دادن مردم بر اساس برنامه آن‌ها ست، هرچند برنامه‌های رئیس جمهور بدون تصویب مجلس‌های کنگره و سنا قابل اجرا نیست. اگر در انتخابات کنگره، حزب دموکرات کنترل مجلس نمایندگان را در دست نگیرد و اکثریت سنا را به دست نیاورد، آقای رئیس جمهور برای عملی کردن قول‌هایش با چالشی بزرگ روبرو خواهد شد.
برخی از وعده‌های جو بایدن برای انتخابات ریاست ‌جمهوری ایالات متحده آمریکا:
 
بحران کرونا
اولویت برنامه‌های جو بایدن با بحران کرونا است. بایدن اعلام کرده است که  ستادی متشکل از مشاورانش برای مقابله با شیوع این ویروس ایجاد خواهد کرد. اما برنامه او به‌مراتب وسیع‌تر از مدیریت بحران کرونا در آمریکا است. او گفته است که همه تلاش خود را برای دسترسی مردم به واکسن، پیشگیری و درمان بیماری کووید-۱۹ به کار خواهد گرفت. از الزام استفاده از ماسک در آمریکا سخن گفته و همچنین بر آن است تا امکان انجام رایگان تست کرونا را برای همه مردم آمریکا فراهم سازد.
 
برنامه اقتصادی
جو بایدن وعده داده است اقتصاد ایالات متحده را پس از همه‌گیری با یک سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیارد دلاری در صنعت آمریکا، بازسازی کند. از این سرمایه‌گذاری کلان ۴۰۰ میلیارد دلار به دولت‌های فدرال برای خرید كالاها و خدمات اختصاص داده می‌شود و ۳۰۰ میلیارد دلار در پژوهش و توسعه فناوری‌های جدید چون وسایل نقلیه الکتریکی، فناوری نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G) و هوش مصنوعی (AI) سرمایه‌گذاری خواهد شد. جو بایدن امیدوار است با این طرح حدود پنج میلیون شغل در ایالات متحده ایجاد شود و مشاغل از دست رفته در بحران اقتصادی پس از همه‌گیری را نجات دهد.
 
بازگشت به توافق پاریس
تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین جای مهمی در تبلیغات انتخابی جو بایدن داشت. دونالد ترامپ همانطور که چهار سال پیش در جریان کارزارش وعده داده بود تصمیم به خروج آمریکا از توافق پاریس گرفت. جو بایدن اعلام کرده است یکی از نخستین تصمیم‌هایی که به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا خواهد گرفت بازگشت به همه توافق‌ها و پیمان‌های اقلیمی و از جمله پیمان اقلیمی پاریس خواهد بود. او همچنین بر استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدشونده تاکید کرده است.
 
بازگشت به سازمان جهانی بهداشت
جو بایدن وعده داده است که آمریکا با پیروزی او به سازمان جهانی بهداشت باز خواهد گشت. انتظار می رود که با توجه به همه‌گیری بیماری «کووید ۱۹» این تصمیم در روزهای اولیه زمامداری جو بایدن اعلام شود. او تاکید کرد که آمریکا با وجود همه «مشکلات و کمبودهای سازمان جهانی بهداشت» به این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد باز می گردد.
 
جلب دوباره‌ی اعتماد متحدان آمریکا
یکی از اهداف اصلی جو بایدن در عرصه سیاست خارجی بازسازی اعتماد متحدان سنتی آمریکا است. روابط واشنگتن با بسیاری از متحدان ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ آسیب دیده است. به عنوان مثال آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در سال ۲۰۱۸ میلادی گفت: «ما دیگر نمی توانیم برای حفظ نظم جهانی به قدرت آمریکا تکیه کنیم.» دونالد ترامپ دستور خروج نزدیک به ۱۲ هزار نظامی این کشور از آلمان را صادر کرده است. بهبود روابط آمریکا با متحدان سنتی خود یکی از چالش‌های جو بایدن خواهد بود.
 
مقابله با چین
یکی از برنامه‌های جو بایدن بسیج کشورهای دموکراتیک برای مقابله با چین است. در کارزار تبلیغاتی جو بایدن وعده داده است که با چین به دلیل سرکوب حقوق دموکراتیک ساکنان هنگ کنگ برخورد خواهد کرد.
 
تمدید پیمان «استارت نو» با روسیه
دوره توافق پیمان کاهش تسلیحات هسته‌ای «استارت نو» (New START Treaty) با روسیه تنها چند هفته پس از آغازه دوره ریاست جمهوری جو بایدن به پایان می رسد. او متعهد به تلاش برای تمدید پیمان «استارت نو» شده است. موافقت روسای جمهوری ایالات متحده و روسیه می تواند این پیمان را به مدت پنج سال دیگر تمدید کند. دموکرات ها امیدوارند که تمدید این پیمان به فرصتی برای مذاکره بر سر کنترل و کاهش تسلیحاتی با مسکو تبدیل شود.
 
توافق هسته‌ای با ایران
در گام نخست، جو بایدن آماده است تا در صورت کاهش سطح غنی سازی اورانیوم و رعایت تعهدات برجامی ایران در زمینه ذخیره اورانیوم غنی‌شده، به توافق هسته‌ای با ایران باز گردد. در گام دوم او می‌خواهد با همکاری متحدان اروپایی به ایران فشار بیاورند تا حاضر به مذاکره بر سر مسائل منطقه و برنامه موشکی خود شود. یکی از نگرانی‌های دموکرات‌ها عدم پایبندی دولت آینده ایران به برجام است.
 
جنگ در افغانستان
جو بایدن گفته است که آمریکا باید اکثر نظامیان خود را که در افغانستان و خاورمیانه مستقر هستند به ایالات متحده بازگرداند. به گفته وی هرگونه حضور نظامی آمریکا در افغانستان پس از خروج نظامیان این کشور باید متمرکز بر «عملیات ضدتروریستی» و مقابله با القاعده و داعش باشد.
 
رابطه با فلسطین
جو بایدن وعده داده است که کنسولگری آمریکا برای فلسطینی‌ها را که دونالد ترامپ تعطیل کرد بازگشایی کند.
 
اصلاح سیاست مالیاتی
جو بایدن گفته است که برای تامین هزینه‌ها، در بسیاری از تسهیلات مالیاتی که دونالد ترامپ پیش‌بینی کرده بود تجدید نظر خواهد کرد. تغییر سیاست مالیاتی آمریکا البته مستلزم تایید کنگره است. او همچنین بر آن است تا بر نقش اتحادیه‌ها و سندیکاها در آمریکا بیافزاید. تشویق مردم به خرید کالاها و خدمات ساخت آمریکا نیز از دیگر محورهای برنامه اقتصادی او اعلام شده است.
 
حقوق شهروندی
جو بایدن گفته است که در یکصد روز نخست ریاست جمهوری خود قانونی علیه تبعیض جنسیتی به تصویب خواهد رساند. تشدید قانون ناظر بر حق داشتن و حمل سلاح در آمریکا نیز از دیگر رئوس کار او اعلام شده است.
 
سیاست‌ مهاجرتی
جو بایدن اعلام کرده است که از همان نخستین روز شروع کار خود به عنوان رئیس جمهور، به اصلاح قانون مهاجرت در این کشور اقدام می‌کند.  قرار است یازده میلیون نفر از ساکنان آمریکا رسما حق اقامت گرفته و از حقوق شهروندی آمریکا بهره‌مند شوند. محدودیت‌های ناظر بر سفر به آمریکا نیز قرار است لغو شوند.
 
حقوق مصرف‌کنندگان
دولت ترامپ بسیاری از الزام‌های ناظر بر تولید و فروش کالاها را از دور خارج کرده بود. بایدن بر آن است تا بار دیگر در دفاع از مصرف کنندگان این الزام‌ها را تجدید و حتی تشدید کند. برای تولید کنندگانی که موازین تعیین شده را رعایت نکنند نیز مجازات‌هایی پیش‌بینی خواهد شد.
 
تاثیر انتخابات بر مبارزه ما
با نگاهی به برنامه‌های جو بایدن می‌بینیم که این برنامه برای بهبود اقتصاد امریکا و وضع مردم آن تدوین شده است. ولی، اینکه چه کسی در آمریکا و در سطح وسیع‌تر اینکه چه کسانی در کشورهای قدرتمند جهان بر سر قدرت باشند، بر حکومت ایران، زندگی مردم ایران و مبارزه مردم ایران تاثیر دارد. اما تعیین‌کنده‌ترین عامل در سرنگونی جمهوری اسلامی، مبارزه مردم ایران و اتحاد و اقدامات مشترک احزاب و سازمان‌ها و شخصیت‌های سیاسی ایران است.
هر چند جو بایدن در عرصه سیاست خارجی از اصولی چون همکاری با متحدان سنتی واشنگتن، حمایت از حقوق بشر و مقابله با حکومت های دیکتاتوری دفاع می کند. اما، سرنوشت ایران به دست مردم ایران رقم می‌خورد.
برای تغییر در ایران نباید انتظار و امید از خارج داشت. تنها مردم ایران و همبستگی و همکاری همه نیروهای مخالف تمامیت‌خواهی و حکومت دینی ضامن پیروزی ماست. بی‌شک، ما باید با تمام توان در انزوای بیش از پیش حکومت دینی ایران در جهان و میان مردم ما بکوشیم ولی، تنها پیوند مبارزان با مردم و اتحاد مبارزان تعیین کننده است.
نگاهی به برنامه جو بایدن نشان می‌دهد این برنامه برای رفاه و سعادت مردم امریکا تدوین شده است و جای خوشحالی است. نه ترامپ و نه بایدن هیچکدام برنامه‌ای برای سرنگونی جمهوری اسلامی ندارند و نباید انتظار چنین کاری را هم داشت. تمام تلاش امریکا محدود کردن دامنه فعالیت تروریستی جمهوری اسلامی ایران است. اما، برنامه مردم ما گذار از جمهوری اسلامی است. ما باید برای مردم، رسانه‌ها و سیاستمداران امریکا و جهان روشن کنیم:
رژیم جمهوری اسلامی تروریست است، نه تنها در کشورهای دیگر حتی مردم ما را نیز ترور می‌کند و آدم‌ربایی نیز جای برجسته‌ای در برنامه سرکوب و ارعاب آن دارد. حکومت دینی ایران نه تنها خود تروریست است، بلکه حتی وجود آن به خاطر ترسی که ادیان و مذاهب دیگر به درستی از تجاوز و عدم پایبندی آن به قوانین بین‌المللی و حسن هم‌جواری دارند، تنش‌آفرین است.
رژیم اصلاح ناپذیر است. چهل سال حکومت دینی، از جمله کشتار اعدام زندانیان عقیدتی-سیاسی در تابستان ۱۳۶۷ و سرک.ب قیام آبان ۱۳۹۸، ساده‌لوحانه بودن امید به اصلاح رژیم را اثبات می‌کند.
جمهوری اسلامی غیر قابل اعتماد است. دروغ و فساد آئین نهادینه شده‌ی سران جمهوری اسلامی است. آنها به هیچ قولی به مردم ایران و به هیچ قرارداد و قانون بین‌المللی پایبند نیستند.
جنگ دائمی با دیگران بر اساس اعتقاد به جهاد به عنوان اصولِ مذهب شیعه، سرشت تغییرناپذیر جمهوری اسلامی است. تا جمهوری اسلامی وجود دارد، منطقه رنگ آرامش را نمی بیند.
رژیم جمهوری اسلامی نماینده‌ی مردم ایران نیست. رژیم مبارزات به حق کارگران و مردم گرسنه برای ابتدایی‌ترین خواسته‌ها را با خشونت و بربریت سرکوب می کند.
بدون هیچ امیدی به خارج، رژیم جمهوری اسلامی را افشا، رسوا و منزوی کنیم. جبهه‌ی مبارزان سکولار و دموکراتیک را برای سرنگونی جمهوری اسلامی تقویت کنیم. حمایت حکومت‌ها و مردم جهان را برای مبارزه مردم ایران جلب کنیم.
 
آبان ۱۳۹۹ - نوامبر ۲۰۲۰
احد قربانی دهناری
گوتنبرگ، سوئد
 

منبع:پژواک ایران


احد قربانی دهناری

فهرست مطالب احد قربانی دهناری در سایت پژواک ایران 

*بهارانه‌ها (۱)  [2024 Mar] 
*ترفندهای رژیم اسلامی برای به پای صندوق آوردن مردم در انتخابات نمایشی-فرمایشیِ-مهندسی‌شده  [2024 Feb] 
*اعدام ابزار سیاسی حکومت اسلامی برای ایجاد ترس و ارعاب  [2024 Jan] 
*عدم تمرکز قدرت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در ساختار گردانندگی کشور سوئد  [2024 Jan] 
*علل ناتوانی اپوزیسیون در همکاری و سازماندهی جبهه‌ای مشترک برای سرنگونی حکومت اسلامی (آسیب‌شناسی)   [2023 Nov] 
*امکانات و چالش‌های نافرمانی مدنی در ایران  [2023 Aug] 
*حق دفاع مشروع چیست؟  [2023 Aug] 
*آیا تعیین حداقل دستمزد لازم است؟  [2023 Aug] 
*چرا جمهوری اسلامی مخالف پیوستن به کنوانسیون پالرمو است؟   [2023 Jun] 
*اخلاق سیاسی در اپوزیسیون ایران  [2023 May] 
*روز جهانی زنان در ریاضیات به مناسبت زادروز مریم میرزاخانی   [2023 May] 
*چرا جمهوری اسلامی مخالف کنوانسیون پالرمو است؟   [2023 May] 
* حکومت دینی خلفای عباسی (۱۳۲ - ۶۵۶ هـ. ق)  [2023 Apr] 
*حکومت دینی خلفای اموی (۴۱ - ۱۳۲ ه‍.ق)  [2023 Mar] 
*معرفی کتاب « وزن واژه»  [2023 Mar] 
*بهارانه‌ها شادیانه‌های چکامه‌سرایان به مردم و پرچم مبارزه‌ی آنها در برابر قشریون و خودکامگان  (شعرها و ترانه های سرزمین نوروز) [2023 Mar] 
*در آداب و آئین مبارزه ائتلافی  [2023 Mar] 
*فراتر از دروغ و وقاحت: گوبلز باید به شاگردی امیرعبداللهیان بیاید   [2023 Mar] 
*حقوق تضمین‌شده‌ی اقلیت‌های گوناگون در اسناد سازمان ملل متحد برای رفع تبعیض‌ها   [2023 Feb] 
*دوم اسفند روز جهانی زبان مادری را با گسترش امکانات برای آموزش زبان مادری، گرامی بداریم!  [2023 Feb] 
*حکومت دینی خلفای راشدین  [2023 Feb] 
*بودجه ۱۴۰۲ بودجه‌ی سرکوب، جنگ‌طلبی، دروغ‌پراکنی و خرافات‌گستری از سفره‌ی فردستان  [2023 Feb] 
*حکومت دینی محمد در مدینه  [2023 Jan] 
*شکاف امیدبخش در سران حکومت اسلامی  [2023 Jan] 
*معرفی کتاب «توضیح‌المسائل کوچک برای فرودستان» اثر آگوست استریندبری  [2023 Jan] 
*ابزارهایی در جعبه ابزار انقلاب  [2022 Dec] 
*یلدا، آبیاری نهال امید و روشنایی در درازترین شب سال  [2022 Dec] 
*چرا جدایی دین از دولت (سکولاریسم) بهترین گزینه است؟  [2022 Dec] 
*« مرگ بر اصل ولایت فقیه» و همراهی روحانیون بزرگ شیعه با آن  [2022 Dec] 
*خواست‌ها و ویژگی‌های جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی»  [2022 Oct] 
*گذار از جمهوری اسلامی – چگونه؟  [2022 Oct] 
*شاهزاده‌ی عزیز، جنبش مردم ما برای براندازی حکومت اسلامی به رهبری نیاز دارد  [2022 Sep] 
*اسلام و مدرنیته  [2022 Sep] 
*سنجش اعتبار منابع اطلاعات وظیفه‌ی همه‌ی ماست  [2022 Aug] 
*سیمین بهبهانی: در کرامت زن و نکوهش جنگ  [2022 Jul] 
*سوسیال دموکراسی و دولت ِ رفاه همگانی  [2022 Jul] 
*پاسخ به چند شبهه در باره مواضع شورای ملی تصمیم  [2022 Jul] 
*سه بی‌شرمی باور نکردنی در سه سطح  [2022 Jul] 
*ضرورت و شرایط همبستگی ملی نیروهای مبارز برانداز  [2022 Jun] 
*شکل‌گیری اندیشه‌ی ولایت فقیه و فقهای برجسته‌ی مخالف آن  [2022 May] 
*ادامه‌ی جنگ پس از آزادی سرزمین‌های اشغالی جنایت کلان جمهوری اسلامی علیه مردم ایران و عراق [2022 May] 
*نگاهی به خواست‌های گارگران ایران در روز همبستگی جهانی کارگران  [2022 May] 
*نگاهی به درخواست‌های آموزگاران در روز آموزگار  [2022 May] 
* آسیب‌شناسی پراکندگی در جنبش براندازی  [2022 Apr] 
*محمد مختاری: ما نیاز به «تمرین مدارا» داریم.  [2022 Apr] 
*جنگ‌افزارهای هسته‌ای: دلهره دائمی بشریت  [2022 Apr] 
*آرزوها وپیمان‌های سالِ نوخورشیدی  [2022 Mar] 
*بهارانه‌ها  [2022 Mar] 
*خیزش دی‌ماه ۱۳۹۶ – گستره، خواست‌ها و آسیب‌شناسی  [2022 Jan] 
*آرزوها و پیمان‌های سال نوی میلادی  [2021 Dec] 
*انتخابات شیلی: آیا شیلی که مهد نئولیبرالیسم بود، گور آن نیز خواهد شد؟   [2021 Dec] 
*جشن شب یلدا، آبیاری نهال امید، شادی و روشنایی در درازترین شب سال  [2021 Dec] 
*لایحه‌ی بودجه جمهوری اسلامی برای سال ۱۴۰۱  برنامه‌ی اقتصادیی مبهم، ویرانگر، تبلیغی با تمرکز بر نظامی‌گری، رانتخواری و ایدئولوژی سرکوبگر [2021 Dec] 
*اوقاف در حکومت اسلامی و نظام سکولار  [2021 Dec] 
*آرامش دوستدار روشنگر امتناع، ناپرسایی و دینخوئی در اندیشه، کردار و رفتار ما، درگذشت  [2021 Oct] 
*بجای غنی‌سازیِ اورانیوم، آب دریا را شیرین کنید  [2021 Oct] 
*آزادی چگونه نهادینه می‌شود؟  [2021 Sep] 
*واقعیت و ایمان: به مناسبت عزاداری دهه محرم در دوران کرونا  [2021 Aug] 
*مفاهیم سیاسی که همه کنشگران باید به آن بیندیشند  [2021 Jul] 
*جان مبارز گذار از نظام تمامیت‌خواه در خطر است   [2021 Jul] 
*گذار از جمهوری اسلامی - چگونه؟  [2021 Jun] 
*شعر جلاد از موریس اوگدان شاعر امریکائی  [2021 Jun] 
*در استرس و مشغولیات روزمره بچه‌ها را فراموش نکنیم! به مناسبت روز جهانی کودک، اول ژوئن (۱۱ خرداد) [2021 May] 
*چرا نه به جمهوری اسلامی؟   [2021 May] 
*کمربند سبز آمریکا از خمینی تا طالبان: نگاهی به توافقنامه میان آمریکا و گروه طالبان  [2021 May] 
*ضرورت تشکیل جبهه‌ی گسترده‌ی گذار از جمهوری اسلامی و حزبِ سوسیال دموکرات فراگیر  [2021 Mar] 
*آسیب‌شناسی تفرقه‌ی جنبش و مردم ایران   [2021 Feb] 
*آرزوها و پیمان‌های سال نو میلادی  [2020 Dec] 
*شریعت اسلامی، حقوق اساسی و حقوق بشر  [2020 Dec] 
*رسالت جمهوری اسلامی، فلاکت مردم  [2020 Dec] 
*انتخابات ایالات متحده امریکا و جنبش ضد تمامیت‌خواهی ما  [2020 Nov] 
*دورنمای تشکیلاتی جنبش مخالف تمامیت‌خواهی در ایران  [2020 Nov] 
*کتاب «رواداری: مروری بر تسامح، تساهل و مدارا در فرهنگ و ادب ایران» «مغایر ضوابط نشر» تشخیص داده شد.  [2020 Oct] 
*شریعت و حقوق مدنی قانون چیست و چگونه به وجود می آید؟  [2020 Sep] 
* زندگینامه‌ی سیاسی بابک امیرخسروی  [2020 Aug] 
*معرفی کتاب کسوف اثر آرتور کُستلر ترجمه‌ی گلناز غبرایی  [2020 Jun] 
*قاتل رومینا اشرفی تنها پدرش کربلائی رضا نبود  [2020 Jun] 
*قاتل رومینا اشرفی تنها پدرش کربلائی رضا نبود  [2020 Jun] 
*محسن حیدریان تجسم تجربه و پیشگام درس‌گیری مبارزان ایران   [2020 May] 
*کرونا: آنچه روشن شد، آنچه در انتظار ماست، آنچه باید انجام داد  [2020 Apr] 
*نتایج انتخابات نه بزرگ به جمهوری اسلامی و ‌مشروعیت رژیم  [2020 Mar] 
*قیام آبان ۱۳۹۸ ضرورت و فوریت اتحاد نیروها را بازهم برجسته‌تر می‌کند  [2019 Nov] 
*پیاده‌روی اربعین: قدرت‌نمائی خرافات و تحمیق در ‏برابر دانش و آگاهی   [2019 Oct] 
*من نبرد دشوارِ منِ مستقل و آفریننده در فرهنگ فرد‌ستیز   [2019 Oct] 
*سکولاریسم در کشورهای عربی  [2019 Sep] 
*راز ماندگاری عاشورا  [2019 Sep] 
*ضرورت مبرم تفکر مستقل و خودسالاری  [2019 Aug] 
*سرچشمه‌ها و شیوه‌‌های گوناگون تدوین قوانین شرعی ‏اسلامی   [2019 May] 
* برای بهبود اوضاع ایران، منتظر رهبری و رهبران نباشیم!   [2019 May] 
*آیا مامور معذور است؟   [2019 Feb] 
*ما خیلی کارها می‌توانیم بکنیم  [2019 Jan] 
*چهل سالگی انقلاب بهمن: نویدها و عملکردها   [2019 Jan] 
*مبارزه ایرانیان داخل و خارج کشور مکمل یکدیگرند  [2018 Nov] 
*بحران ساختاری ژرف ایران و راه برون‌رفت از آن   [2018 Sep] 
*روز جهانی زن بر زنان زحمتکش و مبارزان برابری زنان و مردان خجسته باد!  [2018 Mar] 
*شعارهای قیام دی ماه ۱۳۹۶ برنامه مبارزه فردا   [2018 Jan] 
*نامه سرگشاده به رزمندگان پرشور خیزش ‏دی ماه ۱۳۹۶‏   [2018 Jan] 
*ترور معنوی، ادامه ترور فیزیکی  [2017 Dec] 
*آیا داعش شکست خورد؟  [2017 Nov] 
*آخرین مرخصی   [2017 Apr] 
*تحریم انتخابات  [2017 Apr] 
*رشد و تکامل من با فرزندانم  [2017 Apr] 
*شادی ستیزی در شیعه و جمهوری اسلامی ایران ابزاری برای تحمیق و تسلط بر توده ها طفلی به نام شادی [2017 Mar] 
*روز جهانی زن بر زنان زحمتکش و مبارزان برابری زنان ‏و مردان خجسته باد!‏  [2017 Mar]