PEZHVAKEIRAN.COM یک هواپیمای مسافری که از دوبی به تل‌آویو می‌رفت، تغییر مسیر داد و در عربستان فرودآمد
 

یک هواپیمای مسافری که از دوبی به تل‌آویو می‌رفت، تغییر مسیر داد و در عربستان فرودآمد

پرواز یک هواپیمای خطوط هوایی «فلای دوبی» که از دوبی به تل‌آویو می‌رفت، صبح روز چهارشنبه، ۸ مهر، تغییر مسیر داد و در فرودگاه تبوک عربستان سعودی به زمین نشست.

رسانه‌های اسرائیلی ابتدا از احتمال ربوده شدن این هواپیما خبر دادند اما بعداً گزارش دادند که «بروز درگیری فیزیکی بین خلبانان» در هواپیما باعث تغییر مسیر و فرود اضطراری آن شد.

بر اساس این گزارش‌ها، این هواپیما از نوع بوئینگ ۷۳۷-مکس کد اضطراری مربوط به ربوده شدن را ارسال کرده و پس از آن ارتباطش با اسرائیل قطع شده بود.

به دنبال این اتفاق جنگنده‌های اسرائیلی به پرواز درآمدند و فعالیت فرودگاه بن‌گوریون نیز متوقف شد. برخی مسافران این هواپیما شهروندان اسرائیلی اعلام شده بودند.

خبرگزاری رویترز به نقل از سه مقام امنیتی اسرائیل گزارش داد که بنیامین نتانیاهو به دنبال این اتفاق نشست امنیتی فوق‌العاده تشکیل داد.

سخنگوی دفتر نخست‌وزیر اسرائیل اما بعدا گفت این حادثه ارتباطی با هواپیماربایی نداشت.

انتشار این خبر در نخستین لحظات که با ابهام فراوان روبه‌رو بود، بازتاب بسیار گسترده‌ای در رسانه‌های جهان و شبکه‌های اجتماعی داشت.

منبع:رادیو فردا