PEZHVAKEIRAN.COM سی‌ان‌ان: ویتکاف برای گفت‌وگو با عراقچی به پاکستان می‌رود
 

سی‌ان‌ان: ویتکاف برای گفت‌وگو با عراقچی به پاکستان می‌رود

سی‌ان‌ان به نقل از دو مقام دولتی آمریکا گزارش داد که دونالد ترامپ در حال اعزام استیو ویتکاف نماینده ویژه رییس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر، داماد و مشاور ترامپ، به پاکستان برای گفت‌وگو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرده که عراقچی در جریان سفر به پاکستان، عمان و روسیه، «راجع به آخرین وضعیت تلاش‌ها برای خاتمه جنگ آمریکا-اسرائیل علیه ایران و برقراری صلح و ثبات در منطقه» تبادل نظر خواهد کرد.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی نیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «عازم سفری به اسلام‌آباد، مسقط و مسکو هستم. هدف از این سفرها، هماهنگی نزدیک با شرکای خود در موضوعات دوجانبه و رایزنی درباره تحولات منطقه‌ای است.»

۱۱ دقیقه پیش

وزارت خارجه جمهوری اسلامی: عراقچی درباره «تلاش‌ها برای خاتمه جنگ» گفت‌وگو خواهد کرد

 

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرد که عباس عراقچی وزیر خارجه در جریان سفر به پاکستان، عمان و روسیه، «راجع به آخرین وضعیت تلاش‌ها برای خاتمه جنگ آمریکا-اسرائیل علیه ایران و برقراری صلح و ثبات در منطقه» تبادل نظر خواهد کرد.

پیشتر وزیر خارجه جمهوری اسلامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «عازم سفری به اسلام‌آباد، مسقط و مسکو هستم. هدف از این سفرها، هماهنگی نزدیک با شرکای خود در موضوعات دوجانبه و رایزنی درباره تحولات منطقه‌ای است.»

۳۲ دقیقه پیش

عراقچی سفر دوره‌ای به اسلام‌آباد، مسقط و مسکو را آغاز کرد

 

عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «عازم سفری به اسلام‌آباد، مسقط و مسکو هستم. هدف از این سفرها، هماهنگی نزدیک با شرکای خود در موضوعات دوجانبه و رایزنی درباره تحولات منطقه‌ای است.»

او افزود: «همسایگان ما در اولویت ما قرار دارند.»

این اظهارات در حالی است که حملات جمهوری اسلامی به کشورهای منطقه روابط تهران با همسایگانش را تیره کرده است.

۳۶ دقیقه پیش

تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و روسیه درباره مذاکرات تهران و واشینگتن

 

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، و همتای پاکستانی او، اسحاق دار، جمعه در تماسی تلفنی درباره همکاری‌های دوجانبه و وضعیت در خلیج فارس گفت‌وگو کردند.

وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که لاوروف از نقش میانجی‌گرانه اسلام‌آباد در تلاش‌ها برای دستیابی به توافقات پایدار میان ایران و ایالات متحده تمجید کرده و آمادگی مسکو را برای حمایت از این تلاش‌ها تایید کرده است.

۴۷ دقیقه پیش

خبر فوریمشاور رییس امارات: جمهوری اسلامی یک تهدید بلندمدت به شمار می‌رود

 

انور قرقاش، مشاور رییس امارات متحده عربی، اعلام کرد: «این وضعیت بر موضع جمهوری اسلامی در منطقه تاثیر خواهد گذاشت.»

او افزود: «برای منطقه، از جمله امارات متحده عربی و سایر کشورها، این موضوع کاملا روشن شده است که جمهوری اسلامی یک تهدید بلندمدت به شمار می‌رود. باید میان روابط از یک سو و اعتماد و اطمینان از سوی دیگر تفاوت قائل شد.»

قرقاش گفت: «اما تهران برای بازسازی روابط خود در منطقه به آن نیاز دارد و من تاکید می‌کنم بازسازی روابط، چون بازسازی اعتماد به نظر من به این زودی‌ها حاصل نخواهد شد. این دو کاملا متفاوت‌ هستند.»

مشاور رییس امارات تاکید کرد: «نمی‌شود تحت حمله ۲۸۰۰ موشک و پهپاد قرار بگیرید و بعد از اعتماد حرف بزنید. این روند زمان بسیار طولانی خواهد برد.»

۵۲ دقیقه پیش

خبر فورینتانیاهو: در حال تغییر چهره خاورمیانه هستیم

 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در ویدیویی اعلام کرد: «به شما گفتم که چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد، و دقیقا همین کاری است که انجام می‌دهیم.»

او افزود: «اول از همه در ایران—من گفت‌وگوی بسیار خوبی با ترامپ داشتم. او فشار بسیار شدیدی بر جمهوری اسلامی وارد می‌کند، هم از نظر اقتصادی و هم نظامی، و ما در همکاری کامل با هم عمل می‌کنیم.»

نتانیاهو ادامه داد: «همین‌طور در لبنا، ما فرایندی را برای دستیابی به یک صلح تاریخی میان اسرائیل و لبنان آغاز کرده‌ایم، و برای ما روشن است که حزب‌الله تلاش می‌کند آن را خراب کند. ما آزادی عمل کامل را در برابر هر تهدیدی حفظ می‌کنیم.»

منبع:پژواک ایران