PEZHVAKEIRAN.COM برادر "معترض مجازی" من را برای ابراز پشیمانی نکردن به اعدام محکوم کردند
 

برادر "معترض مجازی" من را برای ابراز پشیمانی نکردن به اعدام محکوم کردند

 
edam.jpgمحمود محرابی برای ابراز پشیمانی نکردن از فعالت های مجازی خود در دوران "زن، زندگی، آزادی" به اعدام محکوم شد
ایران وایر - مریم محرابی، خواهر محمود محرابی با انتشار ویدویی با اشاره به حکم اعدام برادرش گفت محمود مهرابی را برای فعالیت مجازی محکوم به اعدام کردند که نه از دماغ کسی خونی آمده و نه انگشتی خراش برداشته است.
خانم محرابی همچنین می‌گوید برادرش یک فعال مجازی بوده که در انقلاب «زن، زندگی، آزادی» همراه با مردم برای کیان‌ها و مهسا‌ها در این راه قدم برداشته است.
او می‌گوید قاضی گفته چون در چهره برادرش آثار پشیمانی ندیده است، به او حکم اعدام داده است.
خواهر محمود مهرابی با اشاره به فساد در دستگاه قضایی جمهوری اسلامی می‌گوید: «محمود مهرابی کاظم صدیقی نبوده است که برایش پرونده‌ای ساخته نشود. محمود مهرابی قاضی شرعی نبوده که رشوه بگیرد و اکنون خود را به ریش و عبای دیگران ببندد تا بتواند کرسی از دست رفته را تصاحب کند.»
خانم محرابی با بیان اینکه برادرش پس از تحمل ۴۶۰ روز تحمل اسارت، شکنجه و انفرادی به اعدام محکوم شده است، از همگان می‌خواهد صدای او باشند.
 
 
«محمود مهرابی»، شهروند اهل مبارکه است که در بهمن سال ۱۴۰۱ و جریان اعتراضات سراسری پس از قتل حکومتی مهسا ژینا امینی توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازداشت شد.
قوه‌قضاییه یک بار ۴۳ روز بعد از بازداشت، یعنی ۲۵اسفند۱۴۰۱ او را با وثیقه آزاد کرد، ولی چند ساعت بعد از آزادی، ماموران از در و دیوار خانه‌‌اش سرازیر شدند و او را دوباره با خود بردند. از آن زمان، محمود مهرابی هنوز در بازداشت است.
خرداد سال گذشته، رسانه‌های حقوق‌بشری گزارش کردند محمود مهرابی براثر شکنجه طولانی‌مدت دچار پارگی فتق شده و به عمل جراحی نیاز دارد و مسوولان قضایی از اعزام او به بیمارستان ممانعت می‌کنند.
کیفرخواست محمود مهرابی مهر سال گذشته با ۱۸۷ اتهام ازجمله افساد فی‌الارض از سوی شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان مبارکه در استان اصفهان صادر شده بود.
بنا بر کیفرخواست صادره که با استناد به شکایت ۷۷ شاکی صادر شده، محمود مهرابی به «افسادفی‌الارض از طریق ارتکاب گسترده نشر اکاذیب در صفحه اینستاگرامی، تبلیغ علیه نظام، تحریک نیروهای نظامی و انتظامی به عدم اجرای وظیفه، تحریک مردم به جنگ و کشتار، توهین به بنیانگذار و رهبر جمهوری اسلامی» و اتهاماتی دیگر متهم بوده است.
پیش‌از این یک منبع مطلع به «ایران‌وایر» گفته بود تمام این ۷۷ نفر دست‌کم در ۱۰ سال گذشته، همه از وابستگان به حکومت بوده یا در سمت‌هایی شامل مقامات شهری و امنیتی استان اصفهان، مشغول‌به‌کار بوده‌اند.
جمهوری اسلامی تا کنون دست‌کم ۹ تن از بازداشت‌شدگان اعتراضات سراسری ایران از جمله محسن شکاری، مجیدرضا رهنورد، محمد حسینی، محمدمهدی کرمی، مجید کاظمی، سعید یعقوبی، صالح میرهاشمی، میلاد زهره‌وند و محمد قبادلو را اعدام کرده و برای چند معترض دیگر نیز حکم اعدام صادر کرده است.

منبع:پژواک ایران